webshop vertalen stappenplan

Je bent op het punt beland dat je je website of webshop wilt laten vertalen naar een andere taal. De vraag die zich vervolgens het vaakst voordoet, is: hoe pak ik dit op een professionele wijze aan? Een website of webshop laten vertalen omvat vaak meer werk dan op het eerste gezicht lijkt. Daarom helpen wij je graag op weg met een overzichtelijk stappenplan, zodat je gegarandeerd bent van een optimale website of webshop vertaling.

Lees meer

mijnwebwinkel koppelen

Over de jaren heen hebben wij talloze WordPress-websites en WooCommerce-shops vertaald voor onze klanten. Veelal maken deze klanten gebruik van de toonaangevende meertaligheidsplugin WPML. Deze plugin zorgt ervoor dat een WordPress website eenvoudig meertalig kan worden gemaakt. Met meer dan 1.000.000 gebruikers, is WPML de meest populaire en solide plugin op de markt.Om onze klanten nog beter te bedienen, heeft Simply Translate een partnerschap gesloten met WPML.

Lees meer

simply translate platform

In het vierde kwartaal van 2017 hebben wij onze diensten geïntroduceerd op de Duitse markt onder de naam Übersetzungsbüro Simply. Inmiddels hebben wij meer dan 100 Duitse klanten mogen ondersteunen en is ons in-house team uitgebreid met native Duitse projectmanagers. De eerstvolgende geplande mijlpaal betreft het introduceren van onze slimme software en het aangaan van een koppeling met een Duits eCommerce platform. Onze keuze viel hierbij op het platform Shopware, vanwege de complexiteit omtrent de koppeling en het bereik van ruim 70.000 webwinkels.

Lees meer

simply translate

Een jaar vol hoogtepunten, zo omschrijven wij 2016. Wij hebben iedere dag hard aan onze services en ons product gewerkt om meer e-commerce ondernemingen op eenvoudige wijze van vertalingen te kunnen voorzien. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Waar wij veel bestaande klanten terug hebben gezien in 2016, hebben wij tevens veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Bovendien hebben wij nieuwe partnerschappen gevormd met verschillende webshop platformen en marketingbureaus. Iets waar wij eveneens heel trots op zijn. Nieuwsgierig wat wij afgelopen jaar nog meer gerealiseerd hebben? Bekijk onze hoogtepunten in deze infographic.

Lees meer

belastingkorting vertalen

Genieten van belastingvoordeel door vertalingen af te nemen? Het is mogelijk! De Belastingdienst biedt e-commerce ondernemingen de mogelijkheid om kosten in mindering te brengen bij het doen van de belastingaangifte. Dit kun je doen door gebruik te maken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Lees meer

nextport china

Chinese consumenten bestellen steeds vaker producten uit de westerse wereld. En dat is niet voor niets. Door de economische groei van China en de logistieke mogelijkheden, wordt het voor de Chinese consument makkelijker om westerse producten aan te schaffen. Voor ons redenen genoeg om grenzen te verleggen. Op zoek naar een nieuwe marketing partner: NextportChina.
Lees meer

simply translate platform

Bij Simply Translate houden wij het vertalen van teksten graag overzichtelijk en gemakkelijk. Daarom hebben wij ons vertaalplatform vernieuwd! Via het vernieuwde Simply Translate Platform bieden wij je de mogelijkheid om eenvoudig vertaalprojecten aan te maken waarna je de status van jouw project op de voet kunt volgen.

Lees meer

lightspeed event

Lightspeed Connect is een evenement voor ondernemers in retail en e-commerce. Op 26 oktober 2016 vindt dit jaarlijks terugkerende evenement plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze dag zal draaien om het beantwoorden van een specifieke vraag: “How to become the next big seller?”. Na honderden app downloads en het helpen van vele Lightspeed klanten, delen wij ons antwoord op deze vraag tijdens het Lightspeed Connect evenement.

Lees meer

slogan op tegels

Succesvolle verhalen over de klantenservice van bedrijven zijn altijd leuk om te horen. Het is de zakelijke versie van een lang en gelukkig einde: het bedrijf luistert naar de klant, het probleem is opgelost en iedereen wint in deze situatie.

Het is inspirerend om te zien dat er bedrijven en medewerkers bestaan die zorgvuldig met hun klanten omgaan. Veel bedrijven claimen dat hun klanten hun nummer een prioriteit zijn, maar het tegendeel blijkt soms waar te zijn. De onderstaande vijf opvallende klantenservice verhalen tonen echter aan dat er absoluut bedrijven zijn die net dat stapje extra voor hun klanten willen zetten. Gebruik deze verhalen als inspiratiebron om jouw klantenservice naar een hoger niveau te tillen! Lees meer

Ontevreden klanten blij maken

Sociale media zijn een prachtig hulpmiddel om je bedrijf te promoten, je merk sterker te maken en interactie met je klanten aan te gaan. In het geval van dit laatste punt zal je merken dat deze interactie niet altijd louter positief zal zijn. Hoeveel zorg je ook aan je klanten besteed, op een dag zal er een klant langskomen die ontevreden en boos is, en daarbij vastbesloten is om jou precies te vertellen hoe hij of zij zich voelt.

Lees meer