test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Simply Translate | Vertaalbureau Amsterdam: Simply Translate Skip to main content

Vertaalbureau Amsterdam: Simply Translate

Vertaalbureau Simply Translate is gevestigd in het centrum van Amsterdam en voorziet u graag van professionele vertalingen. Laat uw teksten deskundig vertalen door online een offerte aan te vragen of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak!

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

In-house specialisten

Specialisten bij ons
op kantoor in Amsterdam

Ons proces voor vertalen met spoed is uniek. Wij combineren in-house specialisten, slimme software en menselijke vertalers om het vertaalproces te stroomlijnen.

Bij ons op kantoor worden er vijf talen gesproken en hebben we verschillende native speaker specialisten om u te assisteren met vertaalprojecten.

De gehele website van TIX.nl naar 
het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toeganklijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Expertise in technologie

Uw vertaalpartner in
Amsterdam voor een
totaaloplossing

Door onze expertise in technologie, bieden wij voor iedere organisatie binnen en buiten Amsterdam de beste oplossing voor vertalen. Via ons ontworpen vertaalplatform kunt u eenvoudig en overzichtelijk al uw vertaalprojecten beheren.

Wij bieden u de mogelijkheid om vertaalprojecten via bestandsupload, partnerconnecties of API connectie aan te maken. Het vertalen van grote volumes tekst zijn daardoor geen enkel probleem voor ons. Wij zorgen ervoor dat u geen teksten meer hoeft te kopiëren en plakken en ontvangt op overzichtelijke wijze uw vertaalde tekst terug.

Duurzame relatie

Kennismaken in
hartje Amsterdam

Wij houden graag rekening met uw wensen. Heeft u te maken met specialistische teksten of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij geven u vanuit ons vertaalbureau in Amsterdam graag advies over de meest optimale tekstvertaling. Heeft u te maken met grote volumes tekst die u gefaseerd wilt laten vertalen? Dan kunnen we eventueel bij u langskomen op kantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door om een duurzame relatie aan te gaan.

Vertaalbureau Amsterdam

Oplossingen voor
professionele vertalingen

Simply Translate is een toegankelijk vertaalbureau gevestigd in Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende vertaalservices. Of het nu gaat om vertalen van documenten, vertalen van website, vertalen van webshops, vertalen van software of vertalen van PIM systemen.

Wij zorgen ervoor dat uw teksten optimaal vertaald worden voor uw doelgroep. Met het inzetten van onze vakbekwame vertalers, zorgen wij ervoor dat uw teksten de juiste nuance bevatten die uw doelgroep aanspreekt.

Wij helpen u graag verder

Voor iedere organisatie is
er een maatwerkoplossingen

Wij geloven in internationaal succes voor iedere organisatie. Daarom helpen wij u graag bij het realiseren van een vlekkeloze integratie tussen uw website/webshop omgeving (CMS) en ons vertaalplatform.

Heeft u grote volumes tekst die u makkelijk wilt laten vertalen in enkele muisklikken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Vragen? Dennis helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Klaar voor de start?

Een onmiddellijke prijsopgave voor jouw project berekenen, sneller dan je "simply translate" kan zeggen? Klik op de knop hieronder en start jouw project!