test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Simply Translate | Corona en na Corona Skip to main content
NieuwsServiceTaal

Corona en na Corona

By april 15, 2020april 29th, 2022No Comments3 min read

Het is momenteel vrijwel het enige item op de tv of radio: Corona. De afgelopen weken worden we overspoeld met heftige beelden en verontrustend nieuws. Het virus houdt iedereen in de ban. Het nadeel van de ongecontroleerde massa aan berichten is de foutieve informatie die verspreid wordt, waardoor mensen moeite hebben met het scherp krijgen van wat het virus nou daadwerkelijk is en doet. Schrijver Hendrik van der Ham wil daar verandering in brengen met zijn boek Corona en Na Corona.

In dit boek legt Van der Ham in eenvoudige taal uit hoe het virus is ontstaan en hoe de situatie door doelgerichte aanpak voorkomen had kunnen worden. Verder zet het boek uiteen wat de situatie is, hoe je gezond kunt blijven en hoe je moet handelen wanneer je besmet raakt. Daarbij gaat hij in op hoe het immuunsysteem werkt en hoe het virus zich in het lichaam ontwikkelt. Ook belicht Van der Ham hoe onze samenleving zou kunnen veranderen als het grootste gedeelte van de samenleving weerbaar is.

Corona en na Corona is niet het eerste boek uit de hand van Van der Ham. Nog begin dit jaar bracht hij een boek uit om mensen te helpen. Van der Ham vertelt: ‘’Ik had net een boek geschreven over afvallen:: Afslanken doe je zo. Ik ben zelf weerbaar geworden in een periode van een maand. Ik heb mijn eetpatroon veranderd, ben tien kilo afgevallen en sterk geworden. Dat allemaal net nu, net vooraf aan Corona. Ik weet dat ik graag mensen help en bijsta op meerdere manieren. Vooral in deze hele moeilijke periode met Corona.’’

Weerbaarheid opbouwen doe je echter niet alleen, daar is een zo groot mogelijk bereik voor nodig. Van der Ham besloot daarom zijn eerste uitgave niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels en Spaans te publiceren. Als vertaalpartner twijfelden wij geen moment toen Van der Ham ons benaderde om het boek in een zo’n kort mogelijk tijdsbestek te vertalen. We hebben ervaren vertalers geselecteerd die onder grote tijdsdruk kunnen werken, om zo op korte termijn hoogwaardige vertalingen te kunnen verzorgen. We hopen dat de meertaligheid van het boek bijdraagt aan het weerbaarder maken van de samenleving.

Het boek is nu te downloaden op: www.Corona-Virus-Information.com.

‘’’We hopen dat veel mensen de links overal online door zullen sturen en zullen delen. We gunnen het iedereen om gezond te blijven en de angst te laten afnemen!’’ aldus Van der Ham.