test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaal API | Professionele vertaaldiensten en AI | Simply Translate Skip to main content

API Connect

Een API-koppeling biedt tal van voordelen. Het is een solide oplossing voor je bedrijfsprocessen op het gebied van vertalingen. Bovendien vermindert het de kans op fouten en stelt het je in staat om moeiteloos meerdere CMS’en in verschillende talen bij te houden en up-to-date te houden.

Vragen? Dennis helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Handige snufjes van een vertaal API

Een opsomming van de meest opvallende voordelen wanneer je kiest voor een API-koppeling bij vertaaldiensten:

  • Naadloze verbinding met ons vertaalplatform
  • Elimineer tijdrovend knip- en plakwerk van teksten
  • Duidelijk inzicht in al jouw vertaalopdrachten
  • Eenvoudige selectie van content om te vertalen
  • Behoud van de HTML-opmaak van je webpagina’s
  • Flexibiliteit om jouw keuze met gewenste leverancier
  • Vertaalde teksten meteen weer geïntegreerd in jouw omgeving
  • Individuele ondersteuning bij het koppelen en vertaalproces

Voor volledige controle
over het vertaalproces

Wij raden het gebruik van een API sterk aan wanneer er meerdere CMS’en up-to-date gehouden moeten worden. 

Bijhouden welke teksten al vertaald zijn en welke nog niet kan een uitdaging zijn die vaak over het hoofd wordt gezien. Het is een tijdrovende klus om te ontdekken waar die te vertalen teksten zich bevinden. Daarom bieden wij jou een vertaalplatform dat dit voor je beheert. Op die manier maken we het proces eenvoudiger en hoef je niet meer elke hoek te doorzoeken om te bepalen of iets al vertaald is of niet. De API geeft het netjes door en zorgt ervoor dat jij het overzicht krijgt wat er vertaald wordt.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

Wij delen graag onze kennis

Snelle realisatie van
een API koppeling

Bij het implementeren van een API-koppeling is het belangrijk om goed na te denken over de inrichting van het vertaalproces en wie op welk moment controle heeft. Of kies je ervoor om alles automatisch door te sturen en beslissingen te nemen in ons vertaalplatform?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek om te ontdekken welk proces het beste aansluit bij jouw bedrijf en welke diensten overeenkomen met de doelen die je voor ogen hebt. Ons team bestaat uit taalexperts, tech-savvy professionals en marketingkenners. Schroom niet en deel je ideeën!

Aan de slag met onze API?

Ons vertaalplatform is ontworpen met een API-first benadering, wat zorgt voor talloze mogelijkheden om gegevens naar jou toe te sturen! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze technische experts.

Wij helpen je graag verder

Voor iedere organisatie is
er een maatwerkoplossingen

Wij zijn overtuigd van internationaal succes voor elke organisatie en daarom staan we klaar om je te ondersteunen bij het naadloos integreren van jouw website of webshop (CMS) met ons vertaalplatform.

Als je grote hoeveelheden tekst hebt die je eenvoudig en snel wilt laten vertalen met slechts een paar muisklikken, neem dan gerust contact met ons op.

Vragen? Dennis helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

'Dank voor het doorvoeren van kleine feedback maar wel belangrijk voor ons. En in de bigger scheme of things, zijn we heel erg tevreden met jullie hulp! Het helpt ons echt vooruit! :)'

Robbert Flipsen
Head of International Business Development

Nieuwsgierig naar het vertaalplatform?

We geven je met plezier een demonstratie en delen onze ervaring over welke processen en diensten het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

dashboard van het vertaalplatform Simply Translate