test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalplatform | Eenvoudig AI en menselijke vertalingen bestellen Skip to main content

Hoogwaardige vertalingen verpakt in onze slimme technologie

Al jouw vertaalopdrachten op één overzichtelijke plek. Met slechts enkele klikken ben jij een professionele projectmanager in de vertaalindustrie!

dashboard van het vertaalplatform Simply Translate

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De functionaliteiten van ons platform
maken jouw vertaalopdracht nog makkelijker

De beste contentmakers

Kies een service

We begrijpen de kracht van AI als geen ander en onderschatten evenmin de kracht van mensen. Als het om taal gaat, weten we precies wanneer we elkaar goed aanvullen en wanneer één van beide niet voldoende is. Op basis van die gedachte bieden we een basic, pro of premium dienst aan.

Bij onze basic vertaaldienst gebruiken we AI op basis van machine learning, ook bekend als neurale machinevertalingen. Kies je voor pro, dan heb je zelf de controle en bepaal je de uitkomst met behulp van parameters. Geef je de voorkeur aan een creatieveling op de locatie van je doelgroep? Kies dan voor onze premium dienst. Alle diensten zijn optioneel beschikbaar met een proeflezer.

Altijd de juiste termen

Glossary

Een glossary zorgt voor een consistente toepassing van jouw terminologie in al je teksten. Of het nu gaat om geestige uitdrukkingen die je teksten leuk maken, SEO-zoekwoorden waar je onderzoek naar hebt gedaan, of een specifieke slogan die niet vrij vertaald mag worden. Sla deze termen op in jouw glossary, zodat ze altijd consistent in je content worden gebruikt.

Je kunt deze glossary zelf beheren in ons platform. Als je iets wijzigt, zorgen wij er achter de schermen voor dat de vertaler een update krijgt en de aanpassingen kan doorvoeren. We voorzien de vertalers van de juiste software om dit effectief te implementeren en controleren of alles correct is uitgevoerd. Zo hoef je je geen zorgen te maken over of alles duidelijk is gecommuniceerd.

Jij hebt de touwtjes in handen

Vertaalwebwinkel

Wij mensen houden van (online) winkelen, nemen graag zelf beslissingen in ons eigen tempo en willen vooraf weten waar we aan toe zijn. Deze vertaalwinkel stelt je in staat om zelf de touwtjes in handen te nemen. Ons vertaalplatform is self-service opgezet, echter we zijn slechts een klik verwijderd om je te helpen.

Ons platform is een professioneel vertaalbureau in een aantrekkelijk jasje. Bereken gemakkelijk zelf je kosten en upload een glossary. Benieuwd naar de voortgang van de vertaling? Al onze vertalers werken in onze software die real-time bijhoudt hoe ver ze zijn met het vertalen van jouw teksten – dat is toch eenvoudig?

Direct een kostenplaatje

Wallet

Een zakelijke dienst zonder onverwachte kosten achteraf? Het vertaalplatform berekent automatisch de prijs voor de vertaling en de korting die je krijgt op het project door herhalingen in de tekst. Zo heb je altijd vooraf een helder beeld van de kosten. Je kunt deze als offerte naar je laten sturen om het te bespreken.

Bij ons koop je vertaaltegoed. Dit tegoed kun je gebruiken om vertaaldiensten in het platform aan te schaffen. Je kunt het tegoed vooraf opwaarderen of na het aanmaken van je project. We werken samen met Adyen, waardoor je via verschillende betaalmethoden kunt afrekenen.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

Nieuwsgierig naar het vertaalplatform?

We geven je met plezier een demonstratie en delen onze ervaring over welke processen en diensten het beste aansluiten bij de behoeften van jouw onderneming.

dashboard van het vertaalplatform Simply Translate