test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Cases van vertaalprojecten | Vertaaldiensten en resultaten Skip to main content

Cases

We hebben talloze vertaalprojecten voltooid waar we bijzonder trots op zijn. Om je een inkijkje te geven in ons werk, hebben we enkele cases samengesteld met een selectie van deze projecten. Zo kun je zien wat we ook voor jou kunnen doen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

TIX.nl

De gehele website naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen.

Tix.nl biedt goedkope vliegtickets aan die zijn afgestemd op de wensen van de klant. In deze case lees je hoe wij TIX.nl hielpen bij hun internationale transitie.

MOLLIE

Het vertalen van Zendesk, zowel front- als back-end software, marketingmateriaal – en ga zo door.

Mollie had de ambitie om de leidende payment service provider te worden in de e-commerce sector. Dat is ze inmiddels aardig gelukt!

Nog meer cases

Boskalis

De projecten van Boskalis zijn vaak onderhevig aan de wet- en regelgeving van de lokale overheid, aangezien ze in 75 landen actief zijn. Wij assisteren hen bij het begrijpen van deze regelgeving door het leveren van vertaaldiensten.

Case lezen
CCV Shop

Hoe zet je een back-end softwareproduct om in een andere taal? Dat is wat we hebben gedaan voor onze partner CCV Shop. Door aandacht te besteden aan de UX/UI en dankzij een ervaren vertaler, kunnen nu ook Franstalige gebruikers met dit product werken.

Case lezen
Rotterdam The Hague Airport

Duidelijke communicatie? Een goede webpresentatie? Dit waren de uitdagingen die Rotterdam The Hague Airport ons stelde bij het vertalen van hun nieuwe website. We zijn trots op het resultaat!

Case lezen
Hotelspecials

Het doel was om snel de markt te penetreren voordat de concurrentie dat kon doen! En dat is gelukt: veel Duitsers reserveren hun hotels en bungalows nu via Hotelspecials, waardoor zij in een mum van tijd hun investering hebben terugverdiend.

Case lezen
Freixenet

Een familiebedrijf dat wereldwijd meer dan 100 miljoen cava's verkoopt, verspreid over meer dan 100 landen. Zij kunnen ongetwijfeld wat ondersteuning gebruiken bij het vertalen voor hun expansie.

Case lezen
Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker roept wellicht gedachten aan gereedschap op. Maar op industrieel niveau zijn zij een belangrijke speler, ook binnen de grondstoffenindustrie. Wij dragen bij aan de meertalige handleidingen voor dergelijke producten.

Case lezen