test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Menselijke vertalingen | Uitgevoerd door een professional Skip to main content

Menselijke vertalingen

Een combinatie van factoren maakt onze vertaaldiensten krachtig. Naast dat wij de beste native speakers vertalers werken, zorgen onze talenknobbels op kantoor ervoor dat kwalitatieve meertalig content als eindresultaat. Op de juiste momenten wordt onze software ingeschakeld om foutmarges te beperken en zo een natuurlijk resultaat te behalen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Vertalingen door native speakers,
in een handomdraai geregeld.

Vertaaldiensten worden voor 100% gerealiseerd door native speaker vertalers. De creativiteit van onze vertalers vind je terug in jouw vertalingen.

Wij maken het Simply, en professioneel. Neem de touwtjes in handen en bestel in een handomdraai een professionele vertaling. Met slechts een klik op de knop zorg jij ervoor dat je samen werkt met jouw vaste en vertrouwde vertaler, er een extra controle wordt uitgevoerd op jouw teksten of dat jouw zoekwoorden of terminologie worden verwerkt.

Bij ons twijfel je niet over de kwaliteit van een vertaler. Elke Simply vertaler springt door verschillende hoepels om bij ons aan de slag te kunnen. Daarbovenop voelen wij hen doorlopend aan de tand over de kwaliteit van hun werk. Onze keuze om met een selecte groep vertalers te werken resulteert al jaren in vertalingen waarmee onze klanten succes behalen.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.