test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Demo aanvragen vertaalplatform | Simply Translate Skip to main content

Maak vrijblijvend
kennis met het
vertaalplatform

Ons vertaalplatform spreekt voor zich, maar er gebeurt veel achter de schermen dat willen we je graag laten zien! Plan een demo met ons in en we vertellen je met plezier alle ins en outs.

 • Hoe wij de vertalingen creëren
 • Hoe het vertaalplatform werkt
 • Hoe handige features jouw helpen
Vraag een vrijblijvende demo aan

Tijdens de demo laten wij 1-op-1 zien het hoe vertaalplatform werkt en hoe jij hier profijt uit kunt halen.  Vragen? Milou helpt je graag op weg!

  Bel: +31 (0)20 737 1668

  Ons vertaalplatform in een notendop

  Hoe ziet een demo eruit?

  Na een korte introductie vertellen wij je graag meer over onze diensten. Ook technische vragen zullen wij graag beantwoorden. Mocht het heel technisch worden dan zetten wij het door naar een van onze techneuten.

  Introductie

  Tijdens deze digitale meeting nemen wij je mee in de werking van het platform. Dit helpt je om de juiste keuze te maken voor het gewenste vertaalproces.

  Vertaalservice

  We bieden diverse vertaaldiensten aan, variërend van AI tot menselijke vertalers. We leggen graag de verschillen uit, zodat je gericht de juiste vertalingen kunt aanvragen.

  Bestelling

  Om een beeld te krijgen hoe het vertaalplatform werkt zullen wij een vertaalproject doorlopen. Zo krijg je een helder beeld van de daadwerkelijke vertaalervaring.