test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Simply Translate staat op Lightspeed Connect Skip to main content
Nieuws

Simply Translate Gold Sponsor Lightspeed Connect

By oktober 4, 2016april 29th, 2022No Comments3 min read

Lightspeed Connect is een evenement voor ondernemers in retail en e-commerce. Op 26 oktober 2016 vindt dit jaarlijks terugkerende evenement plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze dag zal draaien om het beantwoorden van een specifieke vraag: “How to become the next big seller?”. Na honderden app downloads en het helpen van vele Lightspeed klanten, delen wij ons antwoord op deze vraag tijdens het Lightspeed Connect evenement.

Word the next big seller met behulp van vertalingen

Vertaal je nationale succes naar internationaal succes. Zowel opkomende als reeds ontwikkelde e-commerce landen bieden kansen. Door middel van het uitvoeren van een kleinschalig online onderzoek breng je snel het e-commerce landschap en internationale concurrentie in kaart. Hedendaagse slimme oplossingen en diensten maken het gemakkelijk om de internationale markt te betreden. The next big seller word je volgens ons door daarbij kwalitatief hoogwaardige vertalingen die ervoor zorgen dat je bezoekers converteren te implementeren.

Hoe een van onze klanten the next big seller werd

Onlangs is Proflags, een trouwe klant van Lightspeed en Simply Translate, genomineerd als een van de snelst groeiende Nederlandse e-commerce bedrijven in het buitenland in de Cross Border Top 30. Om in deze ranglijst opgenomen te worden naast een marktleider als bol.com, is behalve een enorme eer tevens een bewijs dat ook relatief kleine partijen grote internationale successen kunnen behalen. Proflags schakelde Simply Translate vorig jaar in om haar content naar maar liefst acht verschillende talen te vertalen en boekte hierdoor direct succes. De investering is er al dubbel en dwars uit.

Wat is ons doel voor Lightspeed Connect?

Tijdens het Lightspeed Connect evenement laten wij e-commerce ondernemers zien dat wij de oplossing hebben ontwikkeld waarmee eenvoudig een meertalige webshop neergezet kan worden. Daarnaast tonen wij graag onze diepgaande kennis op het gebied van taal, waardoor zij met een gerust hart van start kunnen gaan met ondernemen in het buitenland. Lightspeed Connect is het evenement bij uitstek om de kracht van onze vertaalservices en software over te dragen.

Ook deelnemen en een praatje met ons maken?

De afgelopen jaren was Lightspeed Connect een groot succes. Aan deze editie zullen nog meer bezoekers deelnemen, waardoor dit succes vast en zeker overtroffen wordt. Ben jij ook benieuwd naar de laatste trends op het gebied van e-commerce en hoe je kunt groeien als bedrijf? Klik dan op deze link om deel te nemen aan Lightspeed Connect en kaarten te bestellen. Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Laat het ons weten als je komt, dan kunnen wij ons alvast verheugen op je komst.