test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Simply Translate helpt Lightspeed klanten wereldwijd te verkopen Skip to main content
Nieuws

Simply Translate helpt Lightspeed klanten wereldwijd te verkopen

By november 23, 2015april 28th, 2022No Comments3 min read

Afgelopen donderdag was een bijzondere dag voor SEOshop, zo ook voor ons als partner. SEOshop maakte bekend te worden overgenomen door de Canadese partij LightSpeed, de grootste leverancier van POS-systemen ter wereld. In januari 2016 zal de SEOshop verder gaan onder de naam Lightspeed eCom. Het speelveld van SEOshop beslaat vanaf dat punt de Benelux, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten.

Wat de overname voor ons betekent

De overname door Lightspeed brengt met zich mee dat Simply Translate mee zal groeien. Vanaf januari zal Simply Translate ruim 34.000 Lightspeed klanten de mogelijkheid bieden om op eenvoudige wijze een meertalige webwinkel te beginnen.

“Vanaf vandaag is www.simplytranslate.com online en actief in de landen waar Lightspeed zich bevindt. Tevens zijn wij verheugd te kunnen melden dat onze tool vandaag lanceert in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In januari zullen ook de Lightspeed eCom klanten in de Verenigde Staten en Canada gemakkelijk meertalig kunnen gaan. Een enorme kans voor ons om het meest toonaangevende vertaalbureau te worden in de E-Commerce”, aldus Jeroen van Benten, CEO van Simply Translate.

SEOshop in de schijnwerpers

“We zijn ontzettend trots op de overname door Lightspeed POS,” zegt Ruud Stelder, CEO van SEOshop. “Zowel de klanten van Lightspeed als onze eigen klanten profiteren van de overname. SEOshop klanten krijgen toegang tot de mogelijkheden van de mobiele Point of Sale oplossingen van Lightspeed en klanten van Lightspeed kunnen gebruik gaan maken van ons e-commerce platform. Door de overname kunnen verkopers wereldwijd zowel online als offline via één platform hun klanten bedienen.”

Simply Translate haakt feilloos in op deze filosofie door de webwinkelier een meer eenvoudige methode te geven om wereldwijd producten aan te prijzen. Door E-Commerce vertalingen aan te bieden van hoogwaardige kwaliteit, maken wij het voor iedereen mogelijk om de wereld in zijn of haar klant te veranderen. De samenwerking tussen Lightspeed eCom en Simply Translate zorgt voor een ongeëvenaarde totaaloplossing op E-commerce gebied.

Simpele koppelingen

Naast de lanceringen in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hebben wij afgelopen weekend een nieuwe release van onze tool in Nederland uitgebracht. Zowel de Nederlandse SEOshop webwinkelier als die uit Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, kunnen vanaf vandaag al hun webshops in één account beheren.

De nieuwe ‘multishop’ feature zorgt voor de webwinkelier voor meer gemak omtrent het beheer van meerdere webwinkels. Voor het einde van dit jaar wordt het zelfs mogelijk om op eenvoudige wijze te migreren van een eentalig E-commerce platform naar een meertalig en multifunctioneel platform als SEOshop, oftewel Lightspeed eCom.

Wij feliciteren SEOshop met deze geweldige stap in de kleurrijke toekomst van (e-)Commerce.

Benieuwd naar de nieuwe release en features? Download gratis de tool in de SEOshop appstore: Simply Translate – Automated Human Translations