test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Simply Translate | Simply Translate lanceert vertaalapp Skip to main content
Taal

Simply Translate lanceert vertaalapp

By mei 6, 2015april 28th, 2022No Comments3 min read

Simply Translate introduceert geautomatiseerde menselijke vertalingen voor SEOshop-klanten. Vandaag lanceren wij onze Automated Human Translations app. Met deze app kunnen SEOshop-klanten hun webshop nog eenvoudiger laten vertalen in verschillende talen. Omdat wij beschikken over een uitgebreid netwerk van freelancers en kunnen wij snel en voordelig vertalingen aanbieden, die dankzij de app automatisch worden toegevoegd aan de webshop.

Nadat de app wordt geactiveerd in de SEOshop App Store, wordt er een verbinding gemaakt tussen de beheeromgeving van vertalingen en de beheeromgeving van de webshop. Teksten in de webshop worden automatisch ingeladen en gecategoriseerd, waarna de webwinkelier met enkele muisklikken tekst kan laten vertalen door onze freelancers. De app zorgt er vervolgens voor dat de vertaling op de juiste plek wordt geplaatst in de webshop. De app maakt handmatig kopiëren overbodig, waarmee veel tijd kan worden bespaard en een kwaliteitsslag kan worden gerealiseerd.

Service voor internationale groei

“Ook onze klanten zien dat er veel kansen in het buitenland liggen. Om daar succesvol te zijn, zijn goed geschreven en overtuigende teksten een vereiste. Dankzij de strategische samenwerking met Simply Translate kunnen wij die kwaliteit garanderen,” aldus Joost Brugmans, Hoofd Business Development bij SEOshop.

Milou Buiter, oprichter van Simply Translate vult aan. “Het onderscheidend vermogen van de app schuilt in het feit dat Simply Translate zich focust op de impact van de vertaling, in plaats van alleen op de innovatieve technologie van het platform zelf. Iedere webshop wordt beschouwd als een uniek concept met gepersonaliseerde tekst als visitekaartje.”

Vast all-in tarief

De vertalingen van Simply Translate worden in de app tegen een vast all-in tarief aangeboden – 7 cent per woord, ongeacht de taalcombinatie en de soort tekst. “We kunnen dit scherpe tarief aanbieden dankzij twee principes: de samenwerking met een community van duizenden freelancers van over de hele wereld en het vermijden van veel overhead gerelateerde kosten”, zegt Buiter.

Wat de toekomst brengt

Momenteel werken wij door aan een vertaalgeheugen in de cloud, zodat er niet voor dubbele tekstpassages betaald hoeft te worden. Ook wordt er in samenwerking met SEOshop gewerkt aan een multi-shopselectie, zodat webwinkeliers met meerdere shops ook eenvoudig hun teksten kunnen laten vertalen – crossdomain.

De app is te downloaden in de SEOshop App Store. Klik hier om naar de website te navigeren.