test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Simply Translate nieuwe partner van WPML - Vertaalbureau Simply Translate connect met WPML Skip to main content
Geen categorieNieuws

Simply Translate nieuwe partner van WPML

By augustus 13, 2018april 29th, 2022No Comments3 min read

Over de jaren heen hebben wij talloze WordPress-websites en WooCommerce-shops vertaald voor onze klanten. Veelal maken deze klanten gebruik van de toonaangevende meertaligheidsplugin WPML. Deze plugin zorgt ervoor dat een WordPress website eenvoudig meertalig kan worden gemaakt. Met meer dan 1.000.000 gebruikers, is WPML de meest populaire en solide plugin op de markt.Om onze klanten nog beter te bedienen, heeft Simply Translate een partnerschap gesloten met WPML.

Het gestroomlijnde vertaalproces via WPML

Door het partnerschap tussen WPML en Simply Translate is het proces omtrent vertalingen voor WordPress-websites volledig geautomatiseerd. WordPress-gebruikers hoeven niet langer aan de slag met exportbestanden en het is niet langer noodzakelijk vertalers toegang te verlenen tot de back-end. Doordat onze projectmanagers aan de hand van een speciaal ontwikkelde WordPress-workflow werken, is het proces gestroomlijnd. Hierdoor kunnen we onze volledige aandacht richten op hetgeen waar we in uitblinken: vertalingen.

Eenvoudig bestellingen plaatsen via WPML

De kracht van onze partnerschap is de simpliciteit waarmee WPML-gebruikers hun website kunnen vertalen. Vanuit WPML kan er eenvoudig een selectie worden gemaakt van de pagina’s die vertaald dienen te worden. In samenwerking met WPML wordt de aanvraag rechtstreeks naar ons platform gestuurd. Wij lezen via onze software de data uit en stellen een vrijblijvende offerte op met bijbehorende doorlooptijd.

HTML-opmaak van de bron blijft behouden

Met behulp van het Simply Translate Platform wordt de te vertalen content in HTML-opmaak uit WPML geladen. Hierna wordt de content geconverteerd naar een vertaalbaar pakket. Ons slimme algoritme plaatst direct de HTML-elementen in de doeltekst, waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat aan post-editing. Vervolgens wijst onze projectmanager de vertaling toe aan de juiste native speaker vertaler. Na afronding van de vertaling wordt de content met behoud van opmaak in een nieuwe pagina geplaatst. Deze methode zorgt voor een snelle time-to-market en voorkomt fouten die ontstaan bij het rechtstreeks vertalen in de back-end.

Direct aan de slag met vertalen

De connectie tussen WPML en het Simply Translate platform kan eenvoudig worden gerealiseerd via deze handleiding. Nog niet in het bezit van WPML? Bestel dan via deze link de plugin. Voor verdere vragen over het koppelen van de WPML-plugin of onze vertalingen staat ons in-house team van specialisten klaar. Neem contact op info@simplytranslate.nl of bel 020-737 1668.