test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Partnership met NextportChina | Vertaalbureau Simply Translate Skip to main content
Nieuws

Simply Translate sluit partnership met NextportChina

By november 16, 2016april 29th, 2022No Comments3 min read

Chinese consumenten bestellen steeds vaker producten uit de westerse wereld. En dat is niet voor niets. Door de economische groei van China en de logistieke mogelijkheden, wordt het voor de Chinese consument makkelijker om westerse producten aan te schaffen. Voor ons redenen genoeg om grenzen te verleggen. Op zoek naar een nieuwe marketing partner: NextportChina.

NextportChina helpt u op weg in China

NextportChina is een Digital Marketing Agency voor ondernemingen die internationaal succes willen behalen in China. Zij helpen bedrijven en instellingen naam te maken bij onze verre Oosterburen. Zij kennen de kanalen waar de Chinese consument zich bevindt en ondersteunen u graag bij het versterken van uw online aanwezigheid in China.

Eenvoudig de stap naar China maken

Er liggen genoeg kansen in China, dat kunnen ze ons vertellen en vertellen ze ook bij NextportChina. Er zijn al verscheidene (kleine & middelgrote) bedrijven die reeds hun eerste stappen hebben gemaakt in China. Net als in de westerse wereld, zijn er in China marktplaatsen en verkoopkanalen waardoor het verkopen van producten vrij eenvoudig geïnitieerd kan worden. Je kunt hierbij denken als kanalen als Tmall en JD Worldwide.

Hoe Nextportchina u helpt met succes in Chinalogo-nextportchina

In Nederland denkt u bij online marketing kanalen waarschijnlijk aan Google, Facebook, Twitter en Instagram. NextportChina is bekend met alle platformen in China die gelijkwaardig zijn aan deze kanalen. U kunt hierbij denken aan online platformen als WeChat, Sina Weibo en Baidu. Door hun jarenlange ervaring met het aanprijzen van westerse producten op de Chinese markt, kunnen zij u bijstaan in het promoten van uw producten.

Vertalingen voor de Chinese markt

Bij Simply Translate constateren wij de laatste maanden een toenemende vraag naar Chinese vertalingen. Doordat wij beschikken over ervaren Chinese vertalers, zijn wij in staat om uiteenlopende (product)teksten op professionele wijze te vertalen naar het Chinees. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in Mandarijn (de meest gesproken taal ter wereld). Mandarijn wordt binnen een groot gedeelte van China als officiële taal gebruikt.

Juiste connecties bepalen uw succes in China

Simply Translate hamert altijd op vruchtbare partnerships. NextportChina is hier een mooie aanvulling op. Door hun uitgebreide netwerk zijn zij in staat om u te koppelen aan de juiste partijen. Zo wordt het nog eenvoudiger om uw producten in China te verkopen!