test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Wat 2015 voor ons betekende... | Simply Translate Skip to main content
Nieuws

Wat 2015 voor ons betekende…

By december 31, 2015april 28th, 2022No Comments1 min read

Bij Simply Translate zien wij 2015 als het jaar van onze doorbraak. Met SEOshop als lanceringspartner hebben wij in het afgelopen jaar bewezen een toonaangevende speler te zijn op het gebied van gespecialiseerde vertalingen voor online bedrijven. Ons product is gedurende het jaar uitvoerig getest door talloze webwinkeliers en dit heeft geresulteerd in een product dat perfect is afgestemd op de behoeftes van de eindgebruiker. Het zeer hoge aantal terugkerende klanten toont aan dat wij als leverancier floreren door middel van het behaalde succes van onze klanten in het buitenland. Nieuwsgierig naar de resultaten?

Bekijk de onderstaande infographic!

simply translate 2015 Simply Translate chart

In 2016 staan er nog meer nieuwe toevoegingen op de planning! Zo gaat SEOshop door onder de naam Lightspeed, wat betekent dat Simply Translate als partner zal gaan opereren in meerdere landen. Ook zullen er een flink aantal andere e-commerce platformen aan worden gesloten op onze software. Vragen over wanneer jouw platform aangesloten wordt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen een ieder een gezond 2016 met veel internationaal succes toe!