test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Simply Translate | Educatie Skip to main content

Educatie

Het vertalen van lesmateriaal vereist diepgaande kennis van twee talen. De kracht en de duidelijkheid van het lesmateriaal mag immers niet verloren gaan.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Ons proces naar meertalig lesmateriaal

Specifieke wensen voor
vertalingen in educatie

Onze taalexperts zijn gespecialiseerd in het vertalen van lesmateriaal van onderwerpen binnen diverse disciplines. Zo ben je verzekerd van degelijk lesmateriaal.

Nieuwkomers lezen onze vertalingen van het NT2 materiaal

In Nederland zijn er 855.000 migranten werkzaam afkomstig uit andere EU lidstaten. Om deze mensen voor te bereiden op het staatsexamen, volgen zij het NT2 programma. Voor Boom Uitgeverij vertaalden wij het NT2 lesmateriaal in diverse talen, zodat zij haar services kan aanbieden aan een grotere doelgroep.

Opschaling vertaalvolume
en strakke deadlines

Door de ervaringen met onze klanten in de eCommerce sector, weten we als geen ander in te spelen op de branchespecifieke behoeften. Het opschalen in capaciteit in korte tijd vormt een van de belangrijkste elementen. Dit kan zijn door een strategiewijziging van bovenaf of een specifieke verandering in het assortiment, waarbij op zeer korte termijn veel content dient te worden vertaald.

Wij behalen de gevraagde capaciteit en bijbehorende strakke deadlines door de innovatieve oplossingen die wij onze klanten aanbieden. Uiteraard altijd zonder dat de kwaliteit van de vertaalde content in het geding komt.

Kennis van marketing
en technologie

Naast taalexpertise, is kennis op het gebied van marketing en technologie een vereiste om gewenste resultaten te boeken. Op het gebied van marketing denken wij mee met uw keyword-onderzoek, het toepassen van search engine optimisation en het toepassen van aanspreekvormen die aansluiten bij uw doelgroep.

Wij zetten onze technologische kennis in om koppelingen te realiseren tussen ons platform en uw content management systeem. Zo zorgen we ervoor dat we een geoptimaliseerd vertaalproces voor u ontwerpen.

Wij helpen u graag verder

Voor iedere organisatie is
er een maatwerkoplossingen

Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om meer te ontdekken over onze toepassingen. Wij bieden technologische maatwerkoplossingen om uw time-to-market te verkorten en uw vertaalprocessen te optimaliseren.

Vragen? Dennis helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Voor de vertalingen van onze als onze NT taalcursussen schakelen wij Simply Translate in. Wij zijn tevreden met het resultaatgerichte vertaalwerk.'

Barbara van der Valk
Contentspecialist