test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Webshop vertalen | Vertaaldiensten en AI | Simply Translate Skip to main content

Webshop vertalen

Je webshop vertalen is essentieel voor internationaal succes maar geen eenvoudig karweitje. Een webwinkel zit vaak ingewikkeld in elkaar, content staat op verschillende plekken en komt in allerlei soorten en maten – van headers tot blogposts en van tags tot algemene voorwaarden. Het vertalen van een webshop vraagt dan ook vaak om een heleboel handmatig werk. Om te voorkomen dat jij van frustratie de haren uit je hoofd trekt, zijn wij op zoek gegaan naar een de oplossing. Die hebben we gevonden in de vorm van ons vertaalplatform. Via deze vertaalwebwinkel selecteer je eenvoudig wat je wilt laten vertalen, krijg je direct een prijsopgave en plaatsen wij de vertaling automatisch terug in jouw CMS. 

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Op zoek naar
specifieke informatie?

Om het overzichtelijk te maken hebben wij alle op een rijtje gezet. Met plezier delen we voorbeelden van onze diensten, laten we zien voor wie we deze hebben uitgevoerd en onthullen we een klein geheim over ons vertaalplatform. Schroom niet om het zelf zonder verplichtingen te ontdekken!

In een handomdraai

Jouw webshop vertalen

Je webshop vertalen is essentieel voor internationaal succes maar het is geen eenvoudig karweitje. De systemen waarmee een webwinkel is opgebouwd zitten vaak ingewikkeld in elkaar, content staat op verschillende plekken en komt in allerlei soorten en maten – van headers tot blogposts en van tags tot algemene voorwaarden. Het vertalen van een webshop vraagt dan ook vaak om een heleboel handmatig werk.

Om te voorkomen dat jij van frustratie de haren uit je hoofd trekt zijn wij op zoek gegaan naar een slimme oplossing. Die hebben we gevonden in de vorm van een vertaalplatform. Via deze vertaalwebwinkel selecteer je gemakkelijk wat je wilt laten vertalen, krijg je direct een prijsopgave en plaatsen wij de vertaling automatisch terug in jouw CMS.

Webshop vertalen, welke keuzes heb je?

Een vertaalplatform is een kant-en-klare oplossing voor de problemen die komen kijken bij het vertalen van je webshop. Onwijs praktisch dus en dankzij de vele keuzemogelijkheden houd je de touwtjes ook nog eens volledig in eigen handen. Een van de belangrijkste keuzes gaat over de manier van vertalen: zijn mensen de enige die jouw teksten onder ogen krijgen of mag onze slimme AI ook een poging wagen? Afhankelijk van jouw teksten en doelstellingen bepaal je zelf – misschien met wat hulp van ons – wat de juiste optie is.

Verkoop je een topnotch product, heb je een druk bezochte webpagina of een categorie-pagina met bepaalde SEO-zoekwoorden? Dan adviseren wij je webshop te laten vertalen door een menselijke vertaler. Niet altijd de goedkoopste of snelste optie maar kwaliteitsgarantie is in deze gevallen het belangrijkst. Bovendien krijg je ruimschoots terug wat je erin stopt. Met een kleine investering en snel een een nieuwe markt te ontdekken? Dat kan met AI ondersteunde vertalingen, om zo te peilen of een product aanslaat, of bij repetitieve en informatieve teksten die ondersteuning bieden bij beeldmateriaal.

In ons vertaalplatform vergelijk je in een handomdraai het verschil in kosten tussen beide opties. Zo ben je optimaal geïnformeerd voordat je bepaalt welke vertaalmethode het geschiktst is voor het vertalen van jouw webshop.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

Webshops die wij
vertaalden voor klanten

De projecten die wij
vierden met bubbels

Zo simpel als een, twee, drie

Werkwijze van webshop vertalen

Een webshop vertalen is geen one-size-fits-all proces en kan daarom bij ons op verschillende manieren aangepakt worden:

  1. Start vliegensvlug een project op bij ons. Volg het bestelformulier en maak een account aan op ons vertaalplatform. Zo kies je zelf je dienst, bereken je de prijs en zet je ons binnen een paar klikken aan het werk.
  2. Plaats een bestelling op ons vertaalplatform en maak een account voor je gehele bedrijf. Neem de koppeling van jouw webshop met onze software in eigen handen en krijg direct inzage in de details van jouw investering.
  3. Wordt je webshop vertalen te complex en wil je liever eerst met een van onze experts praten? Dit kan gemakkelijk via het bestelformulier, contactformulier of via de chat in ons platform. Wij laten je graag meer zien over de ins en outs van ons platform, de technische mogelijkheden en de beste structuur voor jouw vertaalproject.

Simpel, maar revolutionair

Het terugplaatsen van je vertaling kan een complex proces zijn maar bij Simply Translate hebben we deze import-wereld alvast voor je uitgeplozen. Hierdoor krijg jij de vertalingen simpelweg op dezelfde manier terug waarop je ze hebt aangeleverd, rechtstreeks in je CMS! Bovendien houd je in ons vertaalplatform eenvoudig in de gaten wat de verwachte levertijd is van jouw vertalingen zodat je altijd weet wat je te wachten staat.

In een vogelvlucht

Proces en prijzen

Met passen en meten wordt de meeste tijd versleten. Daarom zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het voorbereiden van je vertaling. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent als je je webshop laat vertalen en met behulp van een eenvoudig stappenplan zet je jouw vertaalproces in een handomdraai in gang. De prijzen worden automatisch berekend in ons vertaalplatform. Dat stappenplan ziet er als volgt uit:

Goed om te weten!

Simply Stories

In de jaren dat wij webshops vertalen hebben we alle mogelijke problemen voorbij zien komen. Vanuit ons motto knowledge shared is knowledge squared lichten wij graag een tipje van de sluier. In onze Simply Stories lees je alles over de inkoppertjes en hersenkrakers die je bij het vertalen van jouw webshop mogelijk tegen het lijf loopt. Verdiep je in alle informatie die wij geschreven hebben over het vertalen van e-commerce. 

Vragen?
Wij hebben de antwoorden.

Een webshop vertalen is geen peulenschil. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je vragen hebt voordat je aan de slag gaat. Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen die wij krijgen over het vertalen van een webshop.

Hoe kan ik mijn webshop het beste vertalen?

Meerdere wegen leiden naar Rome en daarom is het belangrijk dat vooraf de juiste route wordt uitgestippeld. Een webshop vertalen kan via een export, koppeling of API-connectie. Lees in onze [conversation starters] uitgebreid wat voor jou de beste keuze is of ga in gesprek met een van onze specialisten.

Is het gebruik van jullie vertaalplatform kosteloos?

Absoluut! Deze geavanceerde technologie is bij de prijs van onze vertaaldiensten inbegrepen. En het mooie is dat we ook nog eens concurrerende tarieven hanteren binnen de branche.

Kunnen AI-vertalingen evenaren wat menselijke vertalers presteren?

Hoewel AI-vertalingen in de afgelopen jaren aanzienlijk zijn verbeterd en in veel gevallen indrukwekkend nauwkeurig kunnen zijn, is het belangrijk te benadrukken dat ze niet altijd even goed zijn als menselijke vertalers. AI-vertalingen zijn vooral geschikt voor het snel en efficiënt vertalen van eenvoudige en alledaagse teksten.

Menselijke vertalers daarentegen hebben een beter begrip van context, cultuur, nuances, humor en idiomen, wat essentieel is voor het leveren van nauwkeurige en kwalitatieve vertalingen, met name voor complexe of gespecialiseerde teksten. Hoewel AI-vertalingen een nuttig hulpmiddel kunnen zijn, blijft de menselijke expertise vaak onmisbaar voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit en precisie in vertaalwerk.

Hoe voeren jullie SEO zoekwoorden door?

Als jij specifieke terminologie in jouw teksten wilt doorvoeren, kies je voor een menselijke vertaler die aan de hand van jouw termen of zoekwoorden de teksten gaat schrijven. Hiervoor gebruiken we de glossary-functie van onze software. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk dan onze pagina met meer informatie over het vertaalplatform.

Hoe werkt jullie API?

Een lang verhaal voor een korte vraag. Volg deze link voor uitgebreide informatie over onze API. Daar lees je ook hoe je in contact komt met onze technische afdeling. Heb je grote internationale ambities en moet er in meerdere systemen content worden vertaald? Laat het ons weten, dan plannen we graag een verkennend gesprek in om jouw project in goede banen te leiden.