test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js CCV Shop | Vertaaldiensten voor software | Simply Translate Skip to main content

CCV Shop

Een back-end die is vertaald naar het Frans voor hun nieuwe doelmarkt.

CCV Shop is een aanbieder van webshopdiensten met een totaaloplossing voor POS & e-commerce. Dit product leent zich uitstekend voor internationale markten.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668
Industrie

Software

Vakgebieden

Vertalen

Over CCV Shop

CCV Shop is een webshop-aanbieder die een complete oplossing biedt om een webshop op te zetten. Met behulp van een uitgebreid platform kunnen gebruikers de lay-out, betaalopties en online marketing instellen. Bovendien biedt CCV Shop diverse integraties met betaalsystemen, vergelijkingssites, marketingtools en logistieke software.

De wens van CCV Shop

Een gebruiksvriendelijke back-end
voor Franstalige gebruikers

Als officiële partner van CCV Shop heeft Simply Translate al veel vertaalwerk verricht voor klanten van CCV Shop (via de Simply Translate App).

Nu kwam er echter een verzoek van CCV Shop zelf. Ze wilden hun klantenportaal toegankelijker maken voor Franstalige gebruikers. Daarom wilden ze hun volledige back-end laten vertalen naar het Frans. Dit betrof in totaal 80.000 woorden. Het was essentieel dat de teksten efficiënt werden vertaald, zonder veel knip- en plakwerk.

De werkwijze tijdens dit project

Deskundige native vertalers en extra
proeflezers voor de optimale vertaling

De back-end (klantenportaal) van CCV Shop bestaat uit diverse webpagina’s waarin teksten en woorden verspreid staan. Hierbij kun je denken aan knoppen, labels, invoervelden en tekstomschrijvingen bij verschillende secties.

Om al deze woorden en teksten efficiënt te vertalen, ontvingen we van CCV Shop een CSV-bestand. Met behulp van onze software scheidde we de webcodes van de teksten. Daarna konden onze Franse vertalers direct beginnen met het vertalen van de verschillende teksten en woorden.

Het eindresultaat

Uniforme vertalingen direct klaar voor upload

Dankzij onze software, hebben de vertalers in staat geweest om de teksten binnen twee maanden op een professionele manier te vertalen.

Het resultaat was een Franstalig CSV-bestand dat direct kon worden geüpload naar de back-end van CCV Shop. De organisatie hoefde geen extra handelingen te verrichten, zoals het knippen en plakken van teksten. Door het bestand, al voorzien van de gebruikte webcodes, te uploaden, had CCV Shop in één keer een toegankelijk platform voor Franstalige gebruikers. Met het Franse klantenportaal bereikt CCV Shop nu een grotere doelgroep, waardoor ze haar marktbereik heeft kunnen uitbreiden.