test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Mollie | Vertaaldiensten en vertaalplatform | Simply Translate Skip to main content

MOLLIE

Zo snel mogelijk uitrollen in acht Europese landen

Mollie is een bedrijf dat online betalingen faciliteert voor webshops en andere organisaties. Ze zijn enkel verantwoordelijk voor het betalingsverkeer tussen de klant en een webshop.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668
Industrie

Software

Vakgebieden

Vertalen

Over Mollie

In de recente jaren heeft Mollie zich bij een exclusieve groep bedrijven gevoegd die als ‘unicorn’ zijn erkend. Deze bijzonder succesvolle Nederlandse start-up heeft grote overwinningen behaald in Europa en nu ook in Amerika.

Als pionier in de financiële sector en een van de snelst groeiende fintechs in Europa, gelooft Mollie dat elke onderneming het recht heeft om grenzeloos te groeien. Voor deze bedrijven ontwikkelen zij financiële producten die het ontvangen van betalingen moeiteloos maken.

De wens van Mollie

Mollie moest snel voet aan de
grond krijgen in Europese landen

In tegenstelling tot de meeste van onze klantrelaties, is onze relatie met Mollie intensiever. We hebben elkaars kantoren bezocht om een duidelijk beeld te krijgen van de verwachtingen. Dit was de aanzet tot het vertalen van grote hoeveelheden content.

Er wordt veel geïnvesteerd in de expansie van Mollie. Om snel te kunnen opschalen (vooral in het begin), hebben zij de expertise van Simply Translate ingeroepen om snel vooruitgang te boeken. Sinds 2017 werken wij voor Mollie en hebben wij hen geholpen met hun snelle groei.

De werkwijze tijdens dit project

Consistente vertalingen, technische termen
native speakers vertalers en koppelingen

Naast het veelvuldig werken met content, stelde Mollie als voorwaarde dat wij hen technisch konden ondersteunen. Aangezien zij verschillende (op maat gemaakte) systemen moesten vertalen, kwamen wij met technologische oplossingen die hen hielpen om snel te vertalen.

Nadat we technologische oplossingen hadden gecreëerd, zoals connectoren en convertors, werd content automatisch opgehaald en gesegmenteerd, zodat het direct klaar was voor vertaling. Als een van de weinige bureaus in Nederland zijn we in staat om een dergelijk proces op te zetten, wat resulteerde in snelle stappen naar het buitenland. Met het vertaalgeheugen, een onderdeel van onze eigen vertaalsoftware, stimuleren we onze vertalers om consistente terminologie te gebruiken. Een extra voordeel van onze software is dat de opmaak behouden blijft, waardoor de vertaler zich puur op de vertaling kan concentreren.

Het eindresultaat

Mollie is een unicorn!

We hebben onze uiterste best gedaan bij de vertalingen voor Mollie. Ook van hun kant kwam er veel hulp zodat we samen alles snel konden opzetten, wat leidde tot een snelle expansie in de doellanden.

We hebben een proces opgezet voor vertalingen en verschillende softwareprocessen opgezet zodat automatisch kan worden gedetecteerd of er content moet worden vertaald. Al hun hulpcentra in Zendesk, front- en back-end zijn zeer snel vertaald. Het is gaaf om een klant zoals Mollie succes te zien behalen.

'Dank voor het doorvoeren van kleine feedback maar wel belangrijk voor ons. En in de bigger scheme of things, zijn we heel erg tevreden met jullie hulp! Het helpt ons echt vooruit! :)'

Robbert Flipsen
Head of International Business Development