test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Rotterdam The Hague Airport | Vertalingen voor luchtvaart Skip to main content

Rotterdam The Hague Airport

Professionele website vertaling naar het Engels

Steeds meer mensen buiten Nederland reizen via Rotterdam The Hague Airport. Om deze reden is het belangrijk dat ook deze mensen zich goed kunnen voorbereiden op de reis.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668
Industrie

Luchtvaartindustrie

Vakgebieden

Vertalen

Over Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport is een regionale luchthaven gelegen ten noorden van Rotterdam. De luchthaven is eigendom van de Schiphol Group en is na Eindhoven Airport het grootste regionale vliegveld van Nederland. Rotterdam The Hague Airport vliegt naar ruim 40 bestemmingen en vervoert jaarlijks meer dan een miljoen passagiers.

De wens van Rotterdam The Hague Airport

Professionele Engelse teksten
voor de nieuwe website

Met de lancering van hun nieuwe website, had Rotterdam The Hague Airport de ambitie om de website-inhoud op professionele wijze te laten vertalen.

De teksten moesten worden omgezet van Nederlands naar Brits-Engels. Gezien het hoge aantal websitebezoekers en klanten, was een foutloze vertaling een cruciale eis. We hadden anderhalve week om 15.000 woorden te vertalen en zonder fouten op te leveren.

De werkwijze tijdens dit project

Dubbele kwaliteitscheck voor de vertaalde teksten

Bij dit project was het van het grootste belang dat de vertaalde teksten geen enkele spelfout of grammaticale fout bevatten. Daarom hebben we ervoor gekozen om de Engelse teksten voor de zekerheid twee keer te laten nakijken door proofreaders.

Gezien de korte deadline, hebben we onmiddellijk twee vertalers aan het project toegewezen. Deze vertalers werden geselecteerd op basis van relevante ervaring in de toeristische sector. Nadat de teksten in enkele dagen waren vertaald, lieten we ze nakijken door twee verschillende proofreaders. Zij controleerden de teksten op spelling, grammatica, woordkeuze en interpunctie.

Het eindresultaat

Topkwaliteit vertalingen voor de internationale websitebezoeker

Ondanks de strakke deadline, slaagden we erin om de Engelse teksten foutloos en op tijd te leveren aan Rotterdam The Hague Airport.

Door een strakke planning konden we dagelijks volgen of de vertalers en proofreaders op schema lagen. Het eindresultaat was een vertaling van topkwaliteit die direct op de website kon worden geïmplementeerd. Dankzij de Engelse teksten kan Rotterdam The Hague Airport nu gemakkelijker nieuwe doelgroepen bereiken.

De website Rotterdam The Hague Airport moest naar het Engels voor internationale klanten. Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen Simply Translate zeker weer inschakelen.

Naomi Schonenberg
Marketing & Communicatie