test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Document vertalen | Met mensen of AI | Simply Translate Skip to main content

Document vertalen

Bij ons is jouw documentvertaling in deskundige handen. We hebben diverse moedertaalsprekers als vertalers beschikbaar om meteen met jouw vertaalopdracht aan de slag te gaan. Toch het document sneller nodig, maak dan gebruik van een van onze vertaaldiensten ondersteund door AI. Maak een project aan in ons vertaalplatform, of bel ons direct op 020 – 737 1668 of neem contact op via het offerteformulier.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Documenten vertalen,
volautomatisch in een vertaalplatform.

Laat uw documenten op vakkundige wijze vertalen met onze unieke aanpak. Wij combineren interne experts, geavanceerde software en menselijke vertalers om het vertaalproces te optimaliseren. Onze software elimineert onnodige stappen, zodat de aandacht volledig gericht is op het laten vertalen van uw documenten door professionals.

Deskundige taalspecialisten en hun moedertaal

Bij Simply Translate werken we uitsluitend met vertalers die native speakers zijn. Een native speaker is iemand die de taal van jongs af aan via het natuurlijke taalverwervingsproces heeft geleerd. Hierdoor beschikt de vertaler over een sterk gevoel voor nuances en levert hij of zij een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Uiteraard let de vertaler ook op correcte zinsconstructies en zorgt ervoor dat de teksten geen stijl- of spelfouten bevatten. Zo garanderen we de hoogwaardige kwaliteit die u mag verwachten bij een professionele documentvertaling.

De juiste expertise voor doelgerichte vertalingen

Wij ontlasten u graag bij het vertalen van allerlei soorten documenten, of het nu gaat om verslagen, rapporten, handleidingen, contracten, brochures of andere documenttypen. De kracht van Simply Translate ligt in ons netwerk van vertalers, waardoor we de meest geschikte vertaler voor uw project kunnen inzetten. We houden rekening met uw wensen en geven onze vertalers de juiste richtlijnen om de tone of voice van uw vertaling te waarborgen. Dankzij onze ervaring en de expertise van onze vertalers, kun je erop vertrouwen dat alle soorten documenten op de juiste manier worden vertaald.

Ondersteuning voor 70 bestandsformaten

We werken met een breed scala aan bestandsindelingen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hieronder vindt je de populairste formaten voor documentvertalingen. Bekijk de uitgebreide lijst voor een volledig overzicht van de bestandsindelingen die wij kunnen verwerken.

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Kladblok
  • TXT
  • XML
  • PDF

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Aan slag met mensen of AI

Een technisch hoogstandje
om documenten te vertalen

Bij Simply Translate benutten we technologische hulpmiddelen optimaal om ons vertaalproces te versnellen. Door de samenwerking tussen onze intelligente software, interne specialisten en taalkundige experts, optimaliseren we het vertalen van documenten. Met behulp van vertaalgeheugens identificeren we eerder vertaalde tekstfragmenten, zoals delen van handleidingen of voorschriften. Dit stelt ons in staat om consistentie in het gebruik van vakterminologie te garanderen.

Het vertalen van grote hoeveelheden documenten behoort tot onze specialiteiten. Dankzij een langdurige samenwerking met een groot aantal vertalers kunnen wij in korte tijd meerdere of omvangrijke documenten vertalen. Afhankelijk van de gewenste oplevertermijn zetten we direct één of meerdere vertalers aan het werk. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om vertalingen gefaseerd uit te voeren en kunnen we periodieke vertaalopdrachten verzorgen. Toch sneller nodig? Kies dan voor een van onze AI oplossingen.