test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js NMT-vertalingen | Eenvoudig bestellen via ons vertaalplatform Skip to main content

Neural machine vertalingen

De techniek voor machinevertalingen bestaat al tientallen jaren, in de laatste jaren heeft de ontwikkeling echter een vogelvlucht genomen. Neural Machine Translations is de meest geavanceerde vorm van machinevertaling. Houterige zinnen uit Google Translate zijn verleden tijd. Met deep learning techniek wordt er op basis van getrainde datasets een vertaling gevormd die significant beter is dan een standaard vertaalmachine. Bij ons krijg je het beste wat de markt op dat moment te bieden heeft.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Behaal succes op meer plekken,
je regelt het in een handomdraai.

De keuze om met machinevertalingen te werken versneld je time-to-market binnen je budget. De snelheid waarmee content geproduceerd kan worden in het platform gaat sneller dan je ‘simply translate’ kunt zeggen.

Bij een machinevertaling is er geen tussenkomst van een mens. In sommige gevallen is dat wel wenselijk, mede omdat lezers kunnen afhaken op onprofessioneel taalgebruik van de machinevertaling. In ons platform is er naast de machinevertaling dus de keuze om voor postediting te kiezen, een native speaker leest alles nog even goed na en corrigeert waar nodig!

Je denkt vast, hoe maak ik de keuze om iets door een machine te laten vertalen, postediting of volledig menselijke vertaling? Stel je vraag wat het doel is van het vertalen van de content. Hoe belangrijker de content en hoe meer mensen het lezen, des te meer reden om te investeren in een goede vertaling.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De gehele website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.