test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Site vertalen | Professionele vertalers & AI | Internationaal succes Skip to main content

Site vertalen

Op zoek naar een manier om jouw bedrijf internationaal te presenteren? Door jouw site te vertalen zorgen we ervoor dat ook klanten uit het buitenland jou moeiteloos kunnen vinden. Met een bescheiden investering kun je site vertalen en al een wereld aan nieuwe potentiële klanten aanspreken.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Start jouw zaken met
internationale partners

Het aangaan van zakelijke connecties met buitenlandse klanten is tegenwoordig een fluitje van een cent. Logistiek gezien is het verzenden van producten naar het buitenland meestal geen probleem.

Bovendien geven reviews en online verificatieprogramma’s inzicht in de betrouwbaarheid van bedrijven die online diensten leveren. Het vertalen van je website biedt ontelbare voordelen. Je wilt natuurlijk dat buitenlandse bezoekers van je site overgaan tot actie of contact opnemen. Dat bereik je met een professionele en nauwkeurige vertaling. Een native speaker is als geen ander in staat om een aantrekkelijke tekst te schrijven voor je doelgroep, want een eerste indruk maak je maar één keer.

Meerdere voordelen van het vertalen van je site vertalen.
Heb je al wat onderzoek gedaan naar het vertalen van websites? Dan weet je waarschijnlijk dat 75% van de bezoekers de voorkeur geeft aan websites in hun eigen taal. Is de site niet beschikbaar in hun taal, dan verlaat 55% van de mensen je website direct na binnenkomst. Dit leidt tot een hoge bounce rate en een lagere organische vindbaarheid in Google. Met een Nederlandse site bereik je slechts ongeveer 0,003% van de wereldbevolking. Kijk je bijvoorbeeld naar het Engels, dan kun je 20% van de wereldbevolking bereiken. Onze tip? Onderzoek in welke markt je product of dienst het meeste succes zal hebben. Laat je website vertalen naar bijvoorbeeld Duits, Engels of Frans.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Kwaliteit bij site vertalen

Snelle realisatie van
vertaalde content

Onze gouden regel: vertalers werken in hun moedertaal. We hebben ontdekt dat een authentiek resultaat alleen behaald kan worden door een native speaker in te schakelen, die de nuances van zijn of haar moedertaal kent. Al onze vertalers doorlopen een strikt selectieproces en vertaalt alleen binnen zijn of haar eigen vakgebied en interesse. Dankzij onze slimme software kunnen ze snel en efficiënt teksten verwerken. Dit automatiseert veel overbodige processen, waardoor je minder betaalt voor het vertalen van je site. Onze accountmanagers en taalexperts bewaken en handhaven daarnaast de kwaliteit van de vertalingen, zodat je vol vertrouwen de vertaling op je website kunt plaatsen.

Bij het vertalen van je site is het belangrijk om te weten wat het doel van je vertaling is. Welk publiek wil je aanspreken en welke actie wil je stimuleren als ze je site bezoeken? Is het informeren van de klant je doel, of wil je ze overtuigen om je dienst of product aan te schaffen? De manier waarop we de tekst vormgeven kan doorslaggevend zijn bij de beslissing van je bezoeker om klant te worden. Dit kan meer invloed hebben dan je in eerste instantie denkt. We horen graag vooraf je wensen, zodat we doelgericht aan de slag kunnen gaan als we je website vertalen. Samen bereiken we succes met het site vertalen.