test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Spoedvertaling | Professionele vertalers & AI | Haal je deadline! Skip to main content

Spoedvertaling

Bij een razendsnelle vertaalservice leveren wij u binnen een oogwenk een spoedvertaling op maat. We begrijpen dat er momenten zijn waarop met spoed handelen van essentieel belang is. Daarom beschikken wij over een team van deskundige native speaker vertalers die uw opdracht meteen ter hand kunnen nemen. Neem direct contact met ons op via 020 – 737 1668 of vul het offerteformulier in.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Vertalingen door native speakers,
in een handomdraai geregeld.

Onze aanpak voor snelle vertalingen onderscheidt zich van anderen. We brengen in-house experts, geavanceerde software en menselijke vertalers samen om een naadloos vertaalproces te creëren. Dankzij onze software worden overbodige tussenstappen geëlimineerd, en AI technieken gebruikt om het proces te versnellen.

Heb je onmiddellijk een spoedvertaling nodig voor jouw tekst? Neem dan direct contact met ons op. Wij onderzoeken meteen de beschikbare opties en de bijbehorende kosten voor jouw spoedaanvraag. Om je zo efficiënt mogelijk te helpen, raden we je aan de volgende stappen te volgen:

  1. Bel ons of stuur de tekst per e-mail
  2. Vermeld dat het een spoedvertaling betreft en wat jouw deadline is
  3. Geef aan om welk type tekst en het aantal woorden het gaat

Toch even liever op zoek naar een inschatting zonder met ons contact op te nemen? Doorloop ons offerteproces en je kunt automatisch de kosten berekenen met onze basis, pro of premium diensten. Betreft het echt spoed en wil je zeker zijn dat jouw deadline gehaald wordt? Laat ons je project dan even beheren en jouw zorgen wegnemen.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Vertalen met spoed voor resultaat

Snelle realisatie van
vertaalde content

Bij een spoedvertaling staat kwaliteit niet altijd bovenaan je prioriteitenlijst. In een rechtszaak spelen andere factoren een rol dan wanneer je snel een markt wilt veroveren met een e-commercebedrijf. Afhankelijk van je wensen en deadline, kan het zijn dat we aanraden om met AI-oplossingen te werken. Onze aanbeveling is vaak gebaseerd op het resultaat dat je wilt bereiken, wat soms haalbaar is met een minder tijdrovende service.

Na meer dan 14.000 klanten te hebben geholpen en hun feedback te hebben verzameld, kunnen we een goede inschatting maken. Bij het plaatsen van een opdracht in ons platform worden er al verwachtingen gedeeld met betrekking tot de snelheid. Als je wilt dat onze professionals wat extra uurtjes in de nacht doorwerken, neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen ondersteunen.