test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Technische vertaling | Taalexperts met een technische achtergrond Skip to main content

Technische vertaling

Bij een technische vertaling zorgen wij ervoor dat je een kwalitatief hoogstaande vertaling ontvangt, uitgevoerd door deskundige taalexperts. Wij begrijpen dat er momenten zijn waarop haast geboden is bij het omzetten van een tekst. Daarom beschikken wij over diverse moedertaalsprekers als vertalers, die onmiddellijk met jouw opdracht aan de slag kunnen. Je kunt heel eenvoudig een opdracht aanmaken in ons vertaalplatform. Liever iemand spreken? Geef ons een belletje op 020 – 737 1668 of neem contact op via het offerteformulier.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Specifieke wensen voor,
technische vertalingen.

Bedrijven openen steeds vaker kantoren over de wereld, wat resulteert in verschillende locaties voor productie, research & development en sales. Door de taalbarrière tussen de verschillende kantoren is een technische vertaling noodzakelijk. Vrijwel al onze technisch onderlegde taalexperts hebben een achtergrond in de engineering, medische, farmaceutische of productie industrie.

Geschreven voor de eindgebruiker

De crux van een technische vertaling zit hem in de leesbaarheid van de tekst. Simply Translate identificeert allereerst het lezerspubliek van de tekst. Het is namelijk een wereld van verschil of u instructies geeft aan de eindgebruiker of aan technici. Indien gewenst kunnen onze technische vertalers op uw verzoek met terminologielijsten werken of de tekst vertalen aan de hand van specifieke instructies. Zo zorgen wij samen met u voor een prettig leesbare tekst in bijvoorbeeld het Duits of Engels.

Met spoed en accuraatheid

Bij grote technische projecten zijn vaak strakke deadlines gemoeid. De essentie van een correcte en snelle technische vertaling is hierbij van groot belang. Veel technische bedrijven vertrouwen ons hun technische vertalingen toe, zoals bijvoorbeeld Stanley-Black & Decker en Boskalis. Voor technische spoed vertalingen hebben wij speciale native vertalers die onder druk kunnen presteren. Wij helpen graag mee aan het bereiken van uw ambities, daarom werken wij ook door tot in de late uren.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Aan slag met technische taalexperts

Een technisch hoogstandje
om content te vertalen

Bij Simply Translate maken we optimaal gebruik van technologische hulpmiddelen om ons vertaalproces te versnellen. Dankzij de synergie tussen onze slimme software, interne specialisten en taalkundige experts, optimaliseren wij technische vertalingen. Door gebruik te maken van vertaalgeheugens, identificeren we eerder vertaalde teksten, zoals fragmenten uit handleidingen of voorschriften. Dit stelt ons in staat om consistentie in het gebruik van vakjargon te waarborgen.

Na meer dan 14.000 klanten te hebben geholpen en hun feedback te hebben verzameld, kunnen we een goede inschatting maken. Bij het plaatsen van een opdracht in ons platform worden er al verwachtingen gedeeld met betrekking tot de snelheid. Als je wilt dat onze professionals wat extra uurtjes in de nacht doorwerken, neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen ondersteunen.