test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vacature vertaler Frans | Meld je nu aan | Simply Translate Skip to main content

Vacature vertaler Frans

Ben jij de Franse taalvirtuoos waarnaar wij op zoek zijn? Droom je ervan toonaangevende organisaties te ondersteunen bij hun entree in de Franstalige markten? Dan is onze vacature voor een Frans vertaler exact wat je nodig hebt! Word een cruciale schakel in het succes van de Simply Translate Community.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Direct aan de slag als,
freelance vertaler Engels.

Vanwege onze sterke groei zijn we op zoek naar gedreven freelance vertalers Frans! Als Franse vertaler werk je aan verschillende vertaalprojecten voor diverse organisaties, van grote ondernemingen zoals Bol.com en Boskalis tot kleinere klanten zoals Beachflags.com en Internationaal Theater Amsterdam. Als Frans vertaler zet jij je taalvaardigheden in om elk project de perfecte nuance te geven. Jouw inzicht in de Franse cultuur en gebruiken stelt je in staat om de Franstalige doelgroep te doorgronden en hen op passende wijze te benaderen. Jouw nauwkeurige vertalingen zorgen ervoor dat klanten direct succes boeken op de Franse markt. Hoe beter je presteert, hoe vaker we je zullen betrekken bij diverse uitdagende projecten.

Wat we van onze Franse vertalers verwachten:

  • Je bent een echte native Franse vertaler met een Franse achtergrond
  • Je beschikt over een uitstekend taalgevoel en kennis van cultuur en lokale gebruiken
  • Je werkt nauwgezet en laat geen taalfouten toe
  • Je hebt ervaring met Matecat, Trados, MemoQ of Wordfast Je bent ingeschreven bij de KvK (als je in Nederland woont) of hebt een geldig BTW-nummer (als je in het buitenland woont)
  • Je hebt ten minste een vertaalopleiding voltooid en/of aantoonbare relevante werkervaring

Wat we onze freelance vertalers aanbieden:

  • Een beloning afgestemd op je ervaring en specialismen
  • Jij bepaalt zelf welke projecten je vertaalt en je werktijden
  • Geef je voorkeuren aan om je werk afwisselend en boeiend te houden
  • Je werkt vanuit een gebruiksvriendelijk platform waar je je eigen projecten beheert en kan werken met de laatste technologieën

Freelance Engelse vertaler bij Simply Translate:

Simply Translate is een vooraanstaand vertaalbureau met een focus op e-commerce, software en techniek. We bieden vertaaldiensten aan voor zowel kleine als grote bedrijven in diverse sectoren. Ons efficiënte vertaalplatform, waar klanten en vertalers alle vertaalprojecten beheren, vormt de basis van onze kracht. Daarnaast bieden we op maat gemaakte oplossingen voor grotere klanten, zodat ze vertaalprojecten direct vanuit hun eigen omgeving kunnen opstarten. Onze sterke groei zorgt ervoor dat er volop vertaalwerk beschikbaar is voor onze Franse vertalers. Benieuwd naar de soorten vertaalprojecten die je kunt verwachten? Neem dan een kijkje bij onze klantcases. Onder onze vertaaldiensten vind je de gebieden waarop we ons concentreren wat betreft vertalen.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toeganklijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Gebruik onze slimme tools

Van ons krijg je standaard
de handige tools uit de industrie

Bij Simply Translate bedenken we allerlei innovatieve oplossingen om jouw leven als vertaler gemakkelijker te maken. Onze slimme software, interne specialisten en taalexperts werken samen om het bestel- en productieproces van vertalingen zo eenvoudig mogelijk te maken. We maken gebruik van het XTRF-platform, waar je automatisch uitnodigingen voor vertaalopdrachten ontvangt. Bovendien genereert het systeem automatisch facturen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratie!

Meld je aan bij ons en ontvang meteen een vragenlijst over je werkervaring. Op basis van je antwoorden sturen we je één of meerdere vertaalopdrachten als test. Als je de test succesvol afrondt, word je toegelaten tot onze community en kun je meteen aan de slag met het vertalen van projecten.

Klaar voor de start?

Een onmiddellijke prijsopgave voor jouw project berekenen, sneller dan je "simply translate" kan zeggen? Klik op de knop hieronder en start jouw project!