test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertalingsbureau | Vertalingen met experts en AI | Simply Translate Skip to main content

Vertalingsbureau

Naast het aanbieden van topkwaliteit vertalingen, optimaliseren wij het vertaalproces met ons geavanceerde vertaalplatform. In een mum van tijd kun je eenvoudig zelf een vertaalproject opstarten. Dankzij onze intelligente software ontvangt je jouw vertaling sneller en tegen lagere kosten door optionele AI techniek. Toch liever een persoonlijk gesprek? Bel ons meteen op 020 – 737 1668 of leg contact via het offerteformulier.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Ons vertalingsbureau,
in een technologisch jasje.

We kunnen uit ervaring stellen dat de kwaliteit en expertise aanzienlijk variëren tussen vertalers. Daarom hebben wij besloten gebruik te maken van intelligente software om onze vertalers nauwgezet te volgen. Dit doen we met behulp van een innovatief platform dat we zelf hebben ontworpen. Mede dankzij onze geavanceerde software zijn we goed geïnformeerd over de vaardigheden van onze vertalers, waardoor we tot wel 40% sneller kunnen inspelen op situaties vergeleken met de traditionele aanpak.

Gepassioneerd door technologie en kwaliteit

Bij vertaalbureau Simply Translate zijn we dol op innovatie. We implementeren voortdurend nieuwe technieken die het leven eenvoudiger maken voor jouw als klant, ons vertalingsbureau en onze taalspecialisten. Zo ontwikkelen we handige apps voor grote e-commerceplatforms, waardoor we honderden webwinkels en online ondernemingen hebben geholpen bij het verwezenlijken van hun internationale succes. We zijn zo toegewijd aan het online succes van onze klanten dat we regelmatig tips en trucs delen over hoe meer succes te behalen in onze blogs.

Tarieven op basis van benodigde expertise

Wij zijn van mening dat een vast tarief voor elke willekeurige vertaling geen recht doet aan de complexiteit van de opdracht. Er is immers een groot verschil tussen het vertalen van een eenvoudige commerciële tekst en een complexe technische handleiding. Wij geven jouw de controle om aan te geven in welke categorie je teksten vallen en welke taalexpert wij moeten inschakelen. Na de selectie worden herhaalde teksten in de berekening meegenomen en verrekend met de totaalprijs. De prijs wordt vooraf voor jouw berekend.

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De website van TIX.nl naar het Spaans, Italiaans en Pools vertalen

Lees in deze case hoe wij de website van TIX.nl in het binnen- en
buitenland toegankelijk hebben gemaakt voor miljoenen bezoekers.

Aan slag mensen of AI

Een technisch hoogstandje
om content te vertalen

Bij Simply Translate maken we optimaal gebruik van technologische hulpmiddelen om ons vertaalproces te versnellen. Dankzij de synergie tussen onze slimme software, interne specialisten en taalkundige experts, optimaliseren wij technische vertalingen. Door gebruik te maken van vertaalgeheugens, identificeren we eerder vertaalde teksten, zoals fragmenten uit handleidingen of voorschriften. Dit stelt ons in staat om consistentie in het gebruik van vakjargon te waarborgen.

Na meer dan 14.000 klanten te hebben geholpen en hun feedback te hebben verzameld, kunnen we een goede inschatting maken. Bij het plaatsen van een opdracht in ons platform worden er al verwachtingen gedeeld met betrekking tot de snelheid. Als je wilt dat onze professionals wat extra uurtjes in de nacht doorwerken, neem dan even contact met ons op zodat we je kunnen ondersteunen.