test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Lightspeed vertalen | Slimme vertaaldiensten | Simply Translate Skip to main content

Lightspeed webshop vertalen

Vertaal je Lightspeed webshop met slechts een paar muisklikken en je kunt starten met de verkoop aan klanten in het buitenland! Met de Simply Translate App kun je jouw webshop professioneel laten vertalen door native speakers, of snel en efficient met behulp van AI. Kies de gewenste talen en pagina’s, en wij kiezen de meest geschikte vertaler voor jouw project.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Optimaliseer processen en bespaar geld:
Op een slimme manier vertalen

Je wilt de grote stap naar het buitenland zetten. Daarvoor moet je webshop in meerdere talen beschikbaar zijn om de lokale doelgroep te bereiken. Het moment dat je gaat peinzen over hoe dit moet gebeuren en vooral hoe de talloze kleine tekstvelden in jouw CMS, maakt dit tijdrovende onderneming. Na lang peinzen kwamen wij tot dezelfde conclusie. Om die reden is de combinatie van onze app, het platform en onze ervaren vertalers de ideale route voor het produceren van vertalingen.

Het beste van beide werelden, menselijke vertalers & AI

Bespaar tijd en geld door je teksten professioneel te laten vertalen door moedertaalsprekers. Onze vertalers zorgen ervoor dat je teksten vakkundig en afgestemd op de lokale doelgroep worden vertaald. Heb je pagina’s die minder belangrijk zijn? Schakel dan onze handige AI dienst in en laat het resultaat controleren door onze vertalers. Dit zorgt ervoor dat jouw stap naar het buitenland binnen jouw budget past en je eerst kan proeven naar de vraag van jouw producten.

Website-layout blijft behouden

Zijn je teksten of webpagina’s in een bepaald layout ontworpen? Bij ons kun je er zeker van zijn dat het layout ook in de vertalingen behouden blijft. Op ons platform worden de vertaalde teksten binnen de format geüpload zodat ze er precies zo uitzien als in het layout van je originele website.

Volg deze eenvoudige stappen om te koppelen

Simpliciteit

Slimme technologie die ook nog eens gebruiksvriendelijk is: tussen de prijsopgave en de vertaling zitten slechts een paar muisklikken.

Revolutionair

Een revolutionair platform gebouwd door vertaalexperts om het vertaalproces voor de klanten én de vertalers te vergemakkelijken.

Crossfunctions

Dankzij de crossfuncties kun je allerlei handige koppelingen maken tussen platforms en verloopt de facturatie automatisch.

Altijd hulp

Midden in de nacht een vraag? Geen probleem. Stel je vraag in e-mail of chat en onze behulpzame experts helpen je de volgende werkdag direct.

De Duitse markt betreden met luxe interieurproducten

“Wij wilden onze webshop vertalen naar het Duits. Via mijn back-end omgeving bij Lightspeed kon ik eenvoudig de app van Simply Translate installeren. Nadat mijn webshop gekoppeld was, konden mijn producten direct vertaald worden door erkende vertalers. Ik kon zelfs mijn SEO trefwoorden opgeven!”

Aan slag mensen of AI

Een technisch hoogstandje om een
Lightspeed webshop te vertalen

Bij Simply Translate benutten we de nieuwste technologie om het vertaalproces voor Lightspeed webshop-eigenaren te stroomlijnen. We creëren een gebalanceerde combinatie van onze geavanceerde software, interne experts en taalkundige specialisten om de vertalingen van producten of categoriepagina’s te verbeteren. Door gebruik te maken van vertaalgeheugens, sporen we eerder vertaalde teksten op, zoals fragmenten van productspecificaties of voorschriften. Zo garanderen we een consistente toepassing van vakterminologie.

Na het ondersteunen van talloze Lightspeed-eigenaren en het verzamelen van hun waardevolle feedback, zijn we in staat om elke Lightspeed webshop om te zetten naar een international succes. Bij het plaatsen van een opdracht op ons platform, worden de verwachtingen rondom de tijdlijnen al duidelijk gecommuniceerd. Mocht je echter wensen dat onze taalexperts tot in de late uurtjes voor je werken, neem dan contact met ons op te nemen zodat we jouw daarin kunnen assisteren.