test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Makkelijk teksten vertalen via vernieuwd platform | Simply Translate Skip to main content
Nieuws

Makkelijker teksten vertalen via ons vernieuwde platform

By november 1, 2016april 29th, 2022No Comments2 min read

Bij Simply Translate houden wij het vertalen van teksten graag overzichtelijk en gemakkelijk. Daarom hebben wij ons vertaalplatform vernieuwd! Via het vernieuwde Simply Translate Platform bieden wij je de mogelijkheid om eenvoudig vertaalprojecten aan te maken waarna je de status van jouw project op de voet kunt volgen.

Bestanden vertalen via het vertaalplatform

Groot voordeel van het Simply Translate Platform is dat je uiteenlopende bestandstypen kunt uploaden naar ons platform om te laten vertalen. Na het versturen van de bestanden analyseren wij de teksten. Wij sturen je vervolgens binnen één uur een gepaste offerte. Bij akkoord benaderen wij de meest geschikte vertaler uit ons vertalerbestand en gaat hij of zij direct voor jou aan de slag. Je hebt vervolgens de mogelijkheid om de voortgang van de vertalingen in de gaten te houden via het platform.

Webshop in enkele muisklikken vertaald

Naast de mogelijkheid om de bestanden via het Simply Translate Platform te vertalen, is het mogelijk een webshop te koppelen aan ons platform. Wij ondersteunen op dit moment integraties met de partners Lightspeed, CCV Shop en Mijnwebwinkel. Door je webshop te koppelen, worden de producten, categorieën en andere tekstpagina’s direct ingeladen in ons platform. Wanneer je vervolgens een vertaalproject aanmaakt, heb je de mogelijkheid om de items te selecteren die je wilt laten vertalen. Je krijgt automatisch de bijbehorende prijs te zien en kunt het vertaalproject direct bevestigen.

Volledige controle over de vertalingen

Wanneer het project gestart is, kun je de vertalingen via het platform continu monitoren. Wanneer een bestand of item vertaald en gecontroleerd is, wordt deze beschikbaar gesteld in het platform. Je hebt vervolgens zelf de mogelijkheid om de teksten te controleren. Ben je tevreden over het resultaat? Dan kun je de vertaalde tekst direct downloaden of uitladen naar de gekoppelde webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Het Simply Translate Platform is gratis toegankelijk voor iedere gebruiker. Maak zelf een account aan en ontdek hoe gemakkelijk ons platform werkt. Maandelijks voegen wij nieuwe onderdelen toe aan het vertaalplatform om je nog beter van dienst te zijn op het gebied van vertalen. Heb je zelf suggesties voor het platform? Dan horen wij deze uiteraard graag!