test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Website vertalen | Vertaaldiensten met native speakers of AI Skip to main content

Website vertalen

Het vertalen van jouw website is een fluitje van een cent als je precies weet hoe het moet. Met de juiste technische kennis wordt het vertalen van je website makkelijker dan je misschien denkt. En vergeet niet: als je website updates krijgt, moeten deze ook vertaald worden. Als je voor onze vertaaldiensten kiest, ondersteunen we je bij al deze aspecten, waardoor jij je kunt concentreren op het beheren van meertalige inhoud.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Wat wil
je weten?

We hebben alles overzichtelijk voor je op een rij gezet. Bekijk voorbeelden van hoe onze diensten bij andere klanten zijn toegepast, ontdek wie deze klanten zijn en krijg inzicht in het proces binnen ons vertaalplatform. Natuurlijk kun je ook zelf op onderzoek uit gaan binnen ons platform!

In een handomdraai

Jouw website vertalen

Het vertalen van je website is cruciaal voor internationaal succes, maar het is een uitdaging. Websites zijn vaak technisch complex, jouw CMS is vaak niet opgezet om meertalig te zijn, met content op diverse plekken, variërend van headers tot blogs en algemene voorwaarden. Dit vereist veelal manueel werk als je het niet slim aanpakt.

Daarom hebben we gezocht naar een effectieve oplossing: ons vertaalplatform. Hierop kun je eenvoudig aangeven wat je vertaald wilt hebben, ontvang je meteen een prijsoverzicht en zorgen wij dat de vertaling automatisch terugkomt in jouw CMS, mits je kunt verbinden via onze plugin of API.

Hoe laat je jouw website vertalen?

Ons vertaalplatform is een pasklare oplossing voor de uitdagingen van het laten vertalen van jouw website. Uitermate handig, en je behoudt volledige controle over zaken als terminologie en het budget. Kies je voor menselijke vertalers of mag onze geavanceerde AI een kans krijgen? Dat bepaal je zelf, al kunnen we je natuurlijk adviseren.

Verkoop je een hoogstaand product of heb je een pagina met specifieke SEO-woorden? Dan raden we aan om voor menselijke vertalers te kiezen. Voor snelle marktintroducties of ondersteunende teksten kan onze AI geschikt zijn.

In ons platform kun je gemakkelijk de kosten van beide opties vergelijken en zo de beste keuze maken.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

Websites waar wij
vertalingen voor doen

De projecten die wij
vierden met bubbels

Zo simpel als een, twee, drie

Werkwijze van website laten vertalen

Het vertalen van een website kan op meerdere manieren benaderd worden. Hier is een overzicht:

  1. Begin snel met je project bij ons. Volg de stappen in het bestelformulier, registreer je op ons vertaalplatform, kies de gewenste dienst, bepaal de kosten en start onze diensten met enkele muisklikken.
  2. Bestel direct via ons vertaalplatform en registreer een account voor je hele bedrijf. Beheer zelf de koppeling van jouw webshop aan onze software en bekijk meteen alle details van je investering.
  3. Vind je het vertalen van je website een uitdaging en wil je eerst overleggen met een expert? Neem gemakkelijk contact op via het bestelformulier met jouw export of met jouw vraag via het contactformulier. We geven je graag een uitgebreide rondleiding door de mogelijkheden van ons platform en adviseren over de optimale aanpak voor je vertaalopdracht.

Simpel, maar revolutionair

Het terugplaatsen van je vertaling kan een complex proces zijn maar bij Simply Translate hebben we deze import-wereld alvast voor je uitgeplozen. Hierdoor krijg jij de vertalingen simpelweg op dezelfde manier terug waarop je ze hebt aangeleverd, rechtstreeks in je CMS! Bovendien houd je in ons vertaalplatform eenvoudig in de gaten wat de verwachte levertijd is van jouw vertalingen zodat je altijd weet wat je te wachten staat.

In een vogelvlucht

Proces en prijzen

Met passen en meten wordt de meeste tijd versleten. Daarom zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het voorbereiden van je vertaling. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent als je je webshop laat vertalen en met behulp van een eenvoudig stappenplan zet je jouw vertaalproces in een handomdraai in gang. De prijzen worden automatisch berekend in ons vertaalplatform. Dat stappenplan ziet er als volgt uit:

Goed om te weten!

Simply Stories

In de jaren dat wij websites vertalen hebben we alle mogelijke problemen voorbij zien komen. Vanuit ons motto knowledge shared is knowledge squared lichten wij graag een tipje van de sluier. In onze Simply Stories lees je alles over de inkoppertjes en hersenkrakers die je bij het vertalen van jouw webshop mogelijk tegen het lijf loopt. Verdiep je in alle informatie die wij geschreven hebben over het vertalen van marketing en seo-teksten voor jouw website. 

Vragen?
Wij hebben de antwoorden.

Een website vertalen maken wij eenvoudig. Toch kunnen wij ons voorstellen dat je vragen hebt voordat je aan de slag gaat. Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen die wij krijgen over het vertalen van een webshop.

Hoe kan ik mijn website het beste vertalen?

Meerdere wegen leiden naar Rome en daarom is het belangrijk dat vooraf de juiste route wordt uitgestippeld. Een website vertalen kan via een export, koppeling of API-connectie. Lees in onze Simply Stories uitgebreid wat voor jou de beste keuze is of ga in gesprek met een van onze specialisten.

Is het gebruik van jullie vertaalplatform kosteloos?

Absoluut! Deze geavanceerde technologie is bij de prijs van onze vertaaldiensten inbegrepen. En het mooie is dat we ook nog eens concurrerende tarieven hanteren binnen de branche.

Kunnen AI-vertalingen evenaren wat menselijke vertalers presteren?

Hoewel AI-vertalingen in de afgelopen jaren aanzienlijk zijn verbeterd en in veel gevallen indrukwekkend nauwkeurig kunnen zijn, is het belangrijk te benadrukken dat ze niet altijd even goed zijn als menselijke vertalers. AI-vertalingen zijn vooral geschikt voor het snel en efficiënt vertalen van eenvoudige en alledaagse teksten.

Menselijke vertalers daarentegen hebben een beter begrip van context, cultuur, nuances, humor en idiomen, wat essentieel is voor het leveren van nauwkeurige en kwalitatieve vertalingen, met name voor complexe of gespecialiseerde teksten. Hoewel AI-vertalingen een nuttig hulpmiddel kunnen zijn, blijft de menselijke expertise vaak onmisbaar voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit en precisie in vertaalwerk.

Hoe voeren jullie SEO zoekwoorden door?

Als jij specifieke terminologie in jouw teksten wilt doorvoeren, kies je voor een menselijke vertaler die aan de hand van jouw termen of zoekwoorden de teksten gaat schrijven. Hiervoor gebruiken we de glossary-functie van onze software. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk dan onze pagina met meer informatie over het vertaalplatform.

Hoe werkt jullie API?

Een lang verhaal voor een korte vraag. Volg deze link voor uitgebreide informatie over onze API. Daar lees je ook hoe je in contact komt met onze technische afdeling. Heb je grote internationale ambities en moet er in meerdere systemen content worden vertaald? Laat het ons weten, dan plannen we graag een verkennend gesprek in om jouw project in goede banen te leiden.