test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Engels | Simply Translate | Vertaalplatform Skip to main content

Het Engelse vertaalbureau:
de beste keuze voor al jouw vertaalbehoeften

Bij ons Engelse vertaalbureau begrijpen we dat taal meer is dan alleen woorden. Het draait om cultuur, nuances en de boodschap die je wilt overbrengen. Onze professionele vertalers hebben jarenlange ervaring en een diepgaande kennis van de Engelse taal en cultuur. Daarom zijn we in staat om jouw teksten op de meest effectieve en nauwkeurige manier te vertalen, zodat jouw boodschap duidelijk en overtuigend overkomt bij jouw doelgroep.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Op zoek naar een goed
Engels vertaalbureau?

Bij het maken van Engelse vertalingen is het belangrijk om enkele zaken te kennen. Je wilt niet alleen weten welke diensten wij aanbieden, maar ook wie we zijn, welk werk we hebben gedaan en onze werkwijze en tarieven. Hieronder vind je een overzicht van de inhoud op deze pagina.

Engelse vertaaldiensten

Handige technische snufjes voor vertalingen

Bij Simply Translate, hét Engelse vertaalbureau in Amsterdam, bieden we een geavanceerd vertaalplatform om eenvoudig vertaalprojecten te starten. Kies uit diensten zoals NMT-vertalingen, LLM-vertalingen of volledig menselijke vertalingen.

Ons platform brengt het beste van de vertaalindustrie binnen handbereik. Om frustratie te voorkomen, hebben we een slimme oplossing gevonden in de vorm van een vertaalplatform. Via deze vertaalwebshop selecteer je gemakkelijk de gewenste diensten, ontvang je direct een prijsopgave en plaatsen we de vertaling automatisch terug in jouw CMS als je een koppeling hebt met ons.

Engels vertaalbureau van de toekomst

Meertaligheid draait steeds meer om techniek. Een combinatie van in-house specialisten, moedertaalsprekers en een vertaalplatform met de nieuwste technologie is waar je naar zoekt voor jouw Engelse vertalingen. Deze combinatie en kennis maken ons een betrouwbare partner voor het produceren van meertalige inhoud.

De menselijke Engelse vertaling blijft enorm populair als dienst. Dit komt doordat je zeker weet dat een professionele vertaler met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de Engelse taal en cultuur aan jouw teksten werkt. Hierdoor kunnen we jouw teksten effectief en nauwkeurig vertalen, zodat jouw boodschap duidelijk en overtuigend overkomt bij jouw doelgroep.

We gaan echter met de tijd mee en analyseren onze beperkingen, misschien een ontoereikend budget of een krappe deadline. Dit leidt ertoe dat we steeds vaker naar AI-oplossingen kijken. In veel gevallen kunnen we met deze technologie beter voldoen aan de eisen. Een menselijke professional houdt toezicht, waardoor het vaak genoeg is om de eerste stap te zetten en jouw doel te bereiken. Het echte werk van de menselijke Engelse vertaler kan altijd nog worden gedaan bij het behalen van succes.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

De projecten die wij
vierden met bubbels

De projecten die wij
vierden met bubbels

Op elk uur van de dag bestellen

Een vertaalbureau Engels, 24/7 met slechts enkele muisklikken te bereiken.

Engelse vertaaldiensten hebben geen ‘one-size-fits-all’-aanpak, maar wij houden het eenvoudig en snel voor je:

  1. Start vliegensvlug een project op bij ons. Volg het bestelformulier en maak een account aan op ons vertaalplatform. Zo kies je zelf je Engelse dienst, bereken je de prijs en zet je ons binnen een paar klikken aan het werk.
  2. Plaats een bestelling op ons vertaalplatform en maak een account voor je gehele bedrijf. Neem de koppeling van jouw webshop, website of systemen met onze software in eigen handen en krijg direct inzage in de details van jouw investering.
  3. Wordt je project te complex en wil je liever eerst met een van onze experts praten? Dit kan gemakkelijk via ons contactformulier of via de chat in ons platform. Wij laten je graag meer zien over de ins en outs van ons platform, de technische mogelijkheden en de beste structuur voor jouw vertaalproject.

Simpel, maar revolutionair

Het terugplaatsen van je vertaling kan een complex proces zijn maar bij Simply Translate hebben we deze import-wereld alvast voor je uitgeplozen. Hierdoor krijg jij de Engelse vertalingen simpelweg op dezelfde manier terug waarop je ze hebt aangeleverd, rechtstreeks in je CMS! Bovendien houd je in ons vertaalplatform eenvoudig in de gaten wat de verwachte levertijd is van jouw vertalingen zodat je altijd weet wat je te wachten staat.

Zo doen we dat!

Proces en prijzen

Met passen en meten wordt de meeste tijd versleten. Daarom zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het voorbereiden van je vertaling. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent als je content, webshop of handleiding laat vertalen en met behulp van een eenvoudig stappenplan zet je jouw vertaalproces in een handomdraai in gang. Dat stappenplan ziet er als volgt uit:

Voor wat meer informatie

Duik wat dieper in de materie!

Na meer dan een decennium actief te zijn geweest in de vertaalwereld, hebben we talloze uitdagingen het hoofd geboden. Geïnspireerd door ons motto “gedeelde kennis is vermenigvuldigde kennis”, hebben we veel geschreven over onze oplossingen. Hieronder vind je links naar pagina’s die je helpen om inzicht te krijgen in specifieke vertalingen voor bepaalde systemen of talen. Laat je onderdompelen in onze schat aan ervaring en expertise!

Vragen?
Wij hebben de antwoorden.

Wat voor Engelse vertalingen je kiest hangt af van meerdere factoren. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je vragen hebt voordat je aan de slag gaat. Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen die wij krijgen over het bestellen van vertalingen.

Is het gebruik van jullie vertaalplatform kosteloos?

Absoluut! Deze geavanceerde technologie is bij de prijs van onze vertaaldiensten inbegrepen. En het mooie is dat we ook nog eens concurrerende tarieven hanteren binnen de branche.

Kunnen AI-vertalingen evenaren wat menselijke vertalers presteren?

Hoewel AI-vertalingen in de afgelopen jaren aanzienlijk zijn verbeterd en in veel gevallen indrukwekkend nauwkeurig kunnen zijn, is het belangrijk te benadrukken dat ze niet altijd even goed zijn als menselijke vertalers. AI-vertalingen zijn vooral geschikt voor het snel en efficiënt vertalen van eenvoudige en alledaagse teksten.

Menselijke vertalers daarentegen hebben een beter begrip van context, cultuur, nuances, humor en idiomen, wat essentieel is voor het leveren van nauwkeurige en kwalitatieve vertalingen, met name voor complexe of gespecialiseerde teksten. Hoewel AI-vertalingen een nuttig hulpmiddel kunnen zijn, blijft de menselijke expertise vaak onmisbaar voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit en precisie in vertaalwerk.

Hoe voeren jullie specifiek woordgebruik door?

Als jij specifieke terminologie in jouw teksten wilt doorvoeren, kies je voor een menselijke vertaler die aan de hand van jouw termen of zoekwoorden de teksten gaat schrijven. Hiervoor gebruiken we de glossary-functie van onze software. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk dan onze pagina met meer informatie over het vertaalplatform.

Hoe werkt jullie API?

Een lang verhaal voor een korte vraag. Volg deze link voor uitgebreide informatie over onze API. Daar lees je ook hoe je in contact komt met onze technische afdeling. Heb je grote internationale ambities en moet er in meerdere systemen content worden vertaald? Laat het ons weten, dan plannen we graag een verkennend gesprek in om jouw project in goede banen te leiden.

Wat is het verschil tussen menselijke en AI-vertalingen?

Voor AI-vertalingen gebruiken wij de laatste technieken (op het gebied van vertaaltools) om jouw content om te zetten naar een andere taal. Afhankelijk van de talencombinatie en het onderwerp, komt er een middelmatig tot goed resultaat uitrollen. Bij een menselijke vertaling kun je altijd uitgaan van een resultaat dat klaar is om aan de wereld te tonen.