test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Italiaans | Simply Translate | Italiaanse vertalingen Skip to main content

Vertaalbureau Italiaans

Ben je op zoek naar een Italiaans vertaalbureau voor assistentie bij het promoten van diensten, producten of voor communicatie met internationale collega’s? Dankzij onze sterke banden met lokaal gevestigde native vertalers, staan we klaar om je te ondersteunen in het behalen van jouw ambities. Door de combinatie van moedertaalsprekers en geavanceerde AI technologieën kunnen we voor elk budget een toegespitste oplossing bieden. We adviseren je met plezier over de Italiaanse vertaaldienst die het meest in lijn ligt met jullie behoeften.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Italiaans vertaalbureau.
Welke informatie wil je weten?

Wanneer je een aanbieder voor Italiaanse vertalingen selecteert, zijn er verschillende cruciale aspecten om in acht te nemen. Het draait niet alleen om de diensten die we leveren, maar ook om inzicht te krijgen in wie we zijn, welke projecten we hebben voltooid en onze werkwijze, inclusief de transparantie in kosten. Hieronder vind je een overzicht van de thema’s die op deze pagina besproken worden.

Vertalingen naar het Italiaans

Native speakers vertalers
of AI vertaaldiensten.

Bij Simply Translate, het vooraanstaande Italiaanse vertaalbureau gevestigd in Amsterdam, introduceren we een geavanceerd vertaalplatform voor een naadloze opstart van vertaalprojecten. Je kunt kiezen uit diensten zoals NMT-vertalingen, LLM-vertalingen of volledig menselijke vertalingen. Ons platform brengt de topkwaliteiten van de vertaalwereld binnen handbereik.

Om het vertaalproces soepeler te laten verlopen, hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld: een vertaalwebshop. Hier kun je gemakkelijk de benodigde diensten kiezen en direct zelf een offerte genereren. Wanneer je met ons systeem verbonden bent, wordt de vertaling automatisch in jouw CMS geïntegreerd.

Een vooruitstrevend Italiaans vertaalbureau

In de wereld van meertaligheid speelt technologie een steeds grotere rol. Ons vertaalbureau Italiaans combineert interne IT-experts, moedertaalsprekers, projectmanagers en een geavanceerd vertaalplatform met de nieuwste technologieën. Dankzij deze unieke combinatie en expertise zijn wij de ideale partner voor het produceren van meertalige content.

Hoewel technologie een opmars maakt, blijft de vraag naar Italiaanse vertalingen door mensen groot. Dit komt door het vertrouwen in een ervaren vertaler die diepgaande kennis heeft van de Italiaanse taal en cultuur. Italianen zijn trots op hun taal, het nastreven van zorgvuldigheid in vertalingen naar hun taal is gewenst. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap helder en krachtig overkomt bij jouw doelgroep.

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zijn ons bewust van onze capaciteiten. Heb je een beperkt budget of een strakke deadline? We kunnen bekijken hoe AI-oplossingen je kunnen ondersteunen zonder extra kosten. Door open communicatie over je verwachtingen stemmen we de technologische resultaten af op jouw wensen. Een tussenweg kan zijn om een moedertaalspreker supervisie te laten houden. Mocht een AI-oplossing aanvankelijk voldoen, dan kun je altijd nog kiezen voor een volledig handmatige vertaling.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

De projecten die wij
vierden met bubbels

De projecten die wij
vierden met bubbels

Vertalingen bestellen, elk moment van de dag

Rondom de klok kan je ons vertaalplatform gebruiken.

Het inschakelen van een Italiaans vertaalbureau was nog nooit zo makkelijk. Hier lees je hoe je bij ons vertalingen kunt aanvragen:

  1. Begin direct met het opzetten van jouw project. Vul het bestelformulier in en registreer je op ons vertaalplatform. Hier kun je zelf de gewenste Italiaanse dienst selecteren, de kosten inschatten en ons in enkele klikken aan de slag laten gaan.
  2. Voer je bestelling uit op ons platform en creëer een account voor jouw onderneming. Koppel jouw webshop, website of andere systemen aan onze software voor directe inzage in jouw kostenplaatje en overzicht van projecten.
  3. Is jouw project ingewikkeld en wil je eerst overleggen met een expert? Neem contact met ons op via het contactformulier. We informeren je graag over de functionaliteiten van ons platform, technische opties en de ideale aanpak voor jouw vertaalopdrachten.

Eenvoudig, maar baanbrekend

Het integreren van je vertaling kan ingewikkeld zijn, maar bij Simply Translate hebben we dit importproces al voor je ontrafeld. Dit betekent dat je de Italiaanse vertalingen net zo eenvoudig terugkrijgt als hoe je ze hebt aangeleverd, direct in je CMS! Daarnaast kun je op ons vertaalplatform gemakkelijk de verwachte levertijd van je vertalingen volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er komt kijken.

Zo doen we dat!

Proces en prijzen

Met passen en meten wordt de meeste tijd versleten. Daarom zorgen wij ervoor dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het voorbereiden van je vertaling. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent als je content, webshop of handleiding laat vertalen en met behulp van een eenvoudig stappenplan zet je jouw vertaalproces in een handomdraai in gang. Dat stappenplan ziet er als volgt uit:

Voor wat meer informatie

Duik wat dieper in de materie!

Na meer dan tien jaar actief te zijn geweest in de vertaalwereld, hebben we tal van uitdagingen aangepakt. Geïnspireerd door ons motto “gedeelde kennis is vermenigvuldigde kennis“, hebben we veel geschreven over onze oplossingen. Hieronder vindt je links naar pagina’s die je helpen inzicht te krijgen in specifieke vertalingen voor bepaalde systemen of talen. Laat je onderdompelen in onze ervaring en deskundigheid!

Vragen?
Wij hebben de antwoorden.

Wat voor Engelse vertalingen je kiest hangt af van meerdere factoren. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je vragen hebt voordat je aan de slag gaat. Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen die wij krijgen over het bestellen van vertalingen.

Is het gebruik van jullie vertaalplatform kosteloos?

Absoluut! Deze geavanceerde technologie is bij de prijs van onze vertaaldiensten inbegrepen. En het mooie is dat we ook nog eens concurrerende tarieven hanteren binnen de branche.

Kunnen AI-vertalingen evenaren wat menselijke vertalers presteren?

Hoewel AI-vertalingen in de afgelopen jaren aanzienlijk zijn verbeterd en in veel gevallen indrukwekkend nauwkeurig kunnen zijn, is het belangrijk te benadrukken dat ze niet altijd even goed zijn als menselijke vertalers. AI-vertalingen zijn vooral geschikt voor het snel en efficiënt vertalen van eenvoudige en alledaagse teksten.

Menselijke vertalers daarentegen hebben een beter begrip van context, cultuur, nuances, humor en idiomen, wat essentieel is voor het leveren van nauwkeurige en kwalitatieve vertalingen, met name voor complexe of gespecialiseerde teksten. Hoewel AI-vertalingen een nuttig hulpmiddel kunnen zijn, blijft de menselijke expertise vaak onmisbaar voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit en precisie in vertaalwerk.

Hoe voeren jullie specifiek woordgebruik door?

Als jij specifieke terminologie in jouw teksten wilt doorvoeren, kies je voor een menselijke vertaler die aan de hand van jouw termen of zoekwoorden de teksten gaat schrijven. Hiervoor gebruiken we de glossary-functie van onze software. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk dan onze pagina met meer informatie over het vertaalplatform.

Hoe werkt jullie API?

Een lang verhaal voor een korte vraag. Volg deze link voor uitgebreide informatie over onze API. Daar lees je ook hoe je in contact komt met onze technische afdeling. Heb je grote internationale ambities en moet er in meerdere systemen content worden vertaald? Laat het ons weten, dan plannen we graag een verkennend gesprek in om jouw project in goede banen te leiden.

Wat is het verschil tussen menselijke en AI-vertalingen?

Voor AI-vertalingen gebruiken wij de laatste technieken (op het gebied van vertaaltools) om jouw content om te zetten naar een andere taal. Afhankelijk van de talencombinatie en het onderwerp, komt er een middelmatig tot goed resultaat uitrollen. Bij een menselijke vertaling kun je altijd uitgaan van een resultaat dat klaar is om aan de wereld te tonen.