test output: /wp-content/plugins/linguatech-request-quote/scripts/linguatech-request-quote.js Vertaalbureau Spaans | Jouw partner voor vertalingen Skip to main content

Vertaalbureau Spaans

Zoek je een Spaans vertaalbureau om je te helpen met het aanbieden van diensten, producten of om te communiceren met internationale partners? Door onze hechte samenwerking met native vertalers die lokaal gevestigd zijn, kunnen we je helpen jouw doelen te realiseren. Dankzij de mix van moedertaalsprekers en geavanceerde AI-technologieën bieden we passende oplossingen voor elk budget. Graag adviseren we je over de Spaanse vertaaldienst die het beste aansluit bij jullie wensen.

Vragen? Milou helpt je graag op weg!

Bel: +31 (0)20 737 1668

Vertaalbureau Spaans.
Welke informatie wil je weten?

Bij het kiezen van een aanbieder voor Spaanse vertaaldiensten zijn er meerdere belangrijke factoren die je moet overwegen. Het gaat niet enkel om de services die we aanbieden, maar ook om te begrijpen wie we zijn, welke projecten we hebben afgerond, en hoe we te werk gaan, inclusief een openheid over de tarieven. Hieronder tref je een opsomming aan van de onderwerpen die op deze pagina aan bod komen.

Professionele Spaanse vertalingen

Native speakers vertalers
of AI vertaaldiensten.

Bij Simply Translate, een technologisch vertaalbureau voor Spaanse vertalingen gevestigd in Amsterdam, bieden we een geavanceerd vertaalplatform voor een snelle start van je vertaalprojecten. Je hebt de keuze uit verschillende soorten diensten, zoals NMT-vertalingen, LLM-vertalingen of volledig door mensen uitgevoerde vertalingen. Ons platform maakt de hoogste kwaliteit in de vertaalsector gemakkelijk bereikbaar.

Om het vertaalproces nog soepeler te maken, hebben we een innovatieve oplossing bedacht: een vertaalwebwinkel. Hier kun je eenvoudig de gewenste diensten selecteren en meteen zelf een offerte samenstellen. Zodra je met ons systeem gekoppeld bent, wordt de vertaalde content automatisch in je CMS geïntegreerd.

Een vooruitstrevend Spaans vertaalbureau

n het domein van meertalige communicatie wordt technologie steeds belangrijker. Ons Spaanse vertaalbureau brengt een unieke mix van interne IT-specialisten, native speakers, projectbeheerders en een geavanceerd vertaalplatform dat gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Dankzij deze specifieke combinatie van deskundigheid zijn wij de perfecte partner voor het creëren van meertalige inhoud.

Ondanks de snelle vooruitgang in technologie, blijft er een aanzienlijke vraag naar door mensen uitgevoerde Spaanse vertalingen. Dit heeft veel te maken met het vertrouwen in een deskundige vertaler die een grondige kennis heeft van zowel de Spaanse taal als cultuur. Spanjaarden hechten veel waarde aan hun taal; daarom streven we naar precisie in onze vertalingen. We zorgen dat jouw bericht duidelijk en effectief overkomt bij je doelgroep.

We zijn altijd up-to-date met de laatste trends en bewust van wat we kunnen bieden. Zit je krap bij kas of heb je een beperkt tijdschema? We kunnen onderzoeken hoe AI-gestuurde oplossingen je kunnen helpen zonder bijkomende kosten. Door open te zijn over jouw verwachtingen, kunnen we de technologische oplossingen aanpassen aan jouw behoeften. Een mogelijke tussenoplossing is om een native speaker toezicht te laten houden. Als een AI-gebaseerde benadering in eerste instantie voldoet, kun je later nog altijd kiezen voor een volledig handmatige vertaling.

Naadloos te integreren met je favoriete tools

Onze software is rechtstreeks te koppelen met
verschillende platformen om vertalen nog eenvoudiger te maken.

Lightspeed
Magento
Mijnwebwinkel
WPML
Shopware
Inriver
Transifex
CCV Shop

De projecten die wij
vierden met bubbels

De projecten die wij
vierden met bubbels

Vertalingen bestellen, op elk moment van de dag

Gebruik van handig vertaalplatform inbegrepen in de prijs.

Het inschakelen van een Spaans vertaalbureau is nog nooit zo eenvoudig geweest. Hier lees je hoe je bij ons vertalingen kunt bestellen:

  1. Begin meteen met het opstarten van jouw project. Vul het aanvraagformulier in en meld je aan op ons vertaalplatform. Hier kun je zelf de gewenste Spaanse vertaaldienst selecteren, de kosten berekenen en ons met enkele muisklikken aan het werk zetten.
  2. Rond je bestelling af op ons platform en maak een account aan voor je onderneming. Koppel je webwinkel, website of andere systemen aan onze software voor direct inzicht in je kosten en een overzicht van je projecten.
  3. Is jouw project gecompliceerd en wil je eerst overleggen met een expert? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We informeren je graag over de mogelijkheden van ons platform, technische opties en de meest geschikte aanpak voor jouw vertaalopdrachten.

Simpel, toch innovatief

Het implementeren van je vertalingen kan complex lijken, maar bij Simply Translate hebben we deze puzzel al voor je opgelost. Dit houdt in dat je de Spaanse vertalingen net zo makkelijk ontvangt als je ze hebt ingediend, rechtstreeks in je CMS! Bovendien kun je via ons vertaalplatform eenvoudig de verwachte leverdatum van je vertalingen bijhouden, zodat je altijd weet wat je kunt verwachten.

Onze werkwijze!

Proces en prijzen

Tijd besparen met de juiste voorbereiding is ons motto. Daarom minimaliseren wij de tijd die je nodig hebt voor het klaarzetten van je vertaling. Bij ons als Spaans vertaalbureau krijg je meteen duidelijkheid over wat je kunt verwachten wanneer je content, webshop of handleiding vertaald wordt. Met een gebruiksvriendelijk stappenplan is jouw vertaalproject in een mum van tijd opgestart. Het stappenplan ziet er zo uit:

Voor wat meer informatie

Duik wat dieper in de materie!

Na meer dan tien jaar actief te zijn geweest in de vertaalwereld, hebben we tal van uitdagingen aangepakt. Geïnspireerd door ons motto “gedeelde kennis is vermenigvuldigde kennis“, hebben we veel geschreven over onze oplossingen. Hieronder vindt je links naar pagina’s die je helpen inzicht te krijgen in specifieke vertalingen voor bepaalde systemen of talen. Laat je onderdompelen in onze ervaring en deskundigheid!

Vragen?
Wij hebben de antwoorden.

Wat voor Spaanse vertalingen je kiest hangt af van meerdere factoren. We kunnen ons dan ook voorstellen dat je vragen hebt voordat je aan de slag gaat. Hieronder vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen die wij krijgen over het bestellen van vertalingen.

Is het gebruik van jullie vertaalplatform kosteloos?

Absoluut! Deze geavanceerde technologie is bij de prijs van onze vertaaldiensten inbegrepen. En het mooie is dat we ook nog eens concurrerende tarieven hanteren binnen de branche.

Kunnen AI-vertalingen evenaren wat menselijke vertalers presteren?

Hoewel AI-vertalingen in de afgelopen jaren aanzienlijk zijn verbeterd en in veel gevallen indrukwekkend nauwkeurig kunnen zijn, is het belangrijk te benadrukken dat ze niet altijd even goed zijn als menselijke vertalers. AI-vertalingen zijn vooral geschikt voor het snel en efficiënt vertalen van eenvoudige en alledaagse teksten.

Menselijke vertalers daarentegen hebben een beter begrip van context, cultuur, nuances, humor en idiomen, wat essentieel is voor het leveren van nauwkeurige en kwalitatieve vertalingen, met name voor complexe of gespecialiseerde teksten. Hoewel AI-vertalingen een nuttig hulpmiddel kunnen zijn, blijft de menselijke expertise vaak onmisbaar voor het waarborgen van de hoogste kwaliteit en precisie in vertaalwerk.

Hoe voeren jullie specifiek woordgebruik door?

Als jij specifieke terminologie in jouw teksten wilt doorvoeren, kies je voor een menselijke vertaler die aan de hand van jouw termen of zoekwoorden de teksten gaat schrijven. Hiervoor gebruiken we de glossary-functie van onze software. Wil je weten hoe dat precies werkt? Bekijk dan onze pagina met meer informatie over het vertaalplatform.

Hoe werkt jullie API?

Een lang verhaal voor een korte vraag. Volg deze link voor uitgebreide informatie over onze API. Daar lees je ook hoe je in contact komt met onze technische afdeling. Heb je grote internationale ambities en moet er in meerdere systemen content worden vertaald? Laat het ons weten, dan plannen we graag een verkennend gesprek in om jouw project in goede banen te leiden.

Wat is het verschil tussen menselijke en AI-vertalingen?

Voor AI-vertalingen gebruiken wij de laatste technieken (op het gebied van vertaaltools) om jouw content om te zetten naar een andere taal. Afhankelijk van de talencombinatie en het onderwerp, komt er een middelmatig tot goed resultaat uitrollen. Bij een menselijke vertaling kun je altijd uitgaan van een resultaat dat klaar is om aan de wereld te tonen.